„А-Строй“ЕООД-Абланица спечели обществена поръчка в община Хаджидимово за над 200 000 лв.

Известната строителна  фирма от хаджидимовското село Абланица, „А-Строй „ЕООД спечели голяма обществена поръчка обявена от община Хаджидимово за 211 171.40 лева без ДДС  с предмет „Благоустрояване и реконструкция на улици и съоръжения на територията на община Хаджидимово.

Обществената поръчка бе разделена на четири обособени позиции с отделни финансови параметри и предложени в офертите на  кандидата  „А-Строй“ ЕООД който бе единствен кандидат  при  провеждането на заключителната процедура за избор на изпълнител който комисията в състав председател – Вергиния Л. Попилева и членове Илве Ф.Спахиева и Цветанка И. Главчева определи за победител.

Така според протокола на комисията и според  одобрената оферта на спечелилия обществената поръчка кандидат „А-Строй“ЕООД, за позиция № 1- „Благоустрояване на улица на улица в с. Теплен общата финансова стойност за изпълнение е в размер на 57 087.40 лв без ДДС, одобрена от комисията обща цена за изпълнение на  обособената позиция №2  „Благоустрояване на улица до 170 м. дължина и площ 750 кв.м.в село Беслен  е 76.265 лева без ДДС, за позиция №3 –Благоустрояване на улици в  с. Абланица сумата е 38 567 лв без ДДС и за позиция №4“ Благоустрояване на улици в с. Блатска общата финансова оценка на избраният изпълнител „А-Строй“ЕООД е 39 567 лева също без ДДС.

Въпросната обществена поръчка бе обявена от община Хаджидимово с Решение № 191 от 30.08.2018 г. от кмета Людмил Терзиев на който след избора на изпълнителя  и на четирите обособени позиции в лицето на „А-Строй“ЕООД възложи сключване на договорите  в определеният от Закона срок.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене