(ВИДЕО) Неврокопчанина Златко Мингов – победител във втори поток на тенис турнира „Неврокоп опън 2018“

Последният за тазгодишният тенис сезон турнир за купата „Неврокоп опън“ се проведе вчера в късния следобед. Той бе посветен на 106 години от освобождението на гр. Неврокоп от османско владичество. Турнирът се проведе със съдействието и спомоществователството на община Гоце Делчев и хора от местния бизнес.

Финалната среща на турнирът във втори поток се състоя между финалистите Чавдар Иванов от Перник и Златко Мингов от Гоце Делчев. Двамата претенденти се представиха отлично. Играта им бе изпълнена с много динамика и красиви, емоционални моменти за радост на публиката. И за още по-голяма радост на местните любителите на тенис-корта, по-добрият в този красив двубой, бе станалият вече любимец на публиката, неврокопчанинът Златко Мингов. При резултат 6:1 в първи сет и 6:2 във втори сет, Златко оформи впечатляващата си победа в мача с 2:0 в престижния финал с перничанинът

Вчера на финалния мач на турнира и на церемонията по награждаване на победителите в двата потока присъстваха и кмета на община Гоце Делчев, Владимир Москов, председателят на общинския съвет, Ангел Гераксиев, народният представител Богдан Боцев и Костадин Харисков, завежащ „Младежки дейности“ към общината. Наградите за победителите в първи поток връчи депутатът Богдан Боцев, а на победителите от втори поток, наградите връчи кмета Владимир Москов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене