Убийство след пиянско сбиване във Вълкосел!

Намереният тази сутрин труп във Вълкосел е на 57 годишният Муидин Дураков/Муйдата/ ,по трупа имало следи от побой , коментират местните Около 04:40 часа тази сутрин в РУ-Гоце Делчев е получен сигнал за това, че в района на фурна за хляб в сатовчанското село Вълкосел, е намерен починал 57-годишен мъж от селото. За случая е уведомена ОП-Благоевград. Причините за смъртта на лицето са в процес на установяване.

Полицейски служители на ОДМВР-Благоевград работят по установяване на причините за смъртта . Намереният починал мъж в село Вълкосел е Муидин Дураков на 57 години съобщиха потресени жители от селото . В селото гъмжи от полиция и следователи които провеждат разследващи действия . Муйдата както го наричат местните хора е семеен с две дъщери и внуци .

В селото се говори ,че по трупът разследващите са открили следи от побой и случаят клони към убийство ,но истината по случая тепърва ще бъде изяснявана .Друго пък коментираха ,че намереният труп на Муидин бил обезобразен и трудно е бил разпознат . Семейството и близките на починалият мъж са в потрес ,вероятно трупът ще бъде подложен на съдебна експертиза и аутопсия.Възможно е според мнозина да става въпрос и за пиянско сбиване снощи. Близки на Муидин коментираха че той не е злоупотребявал с алкохол, пийвал си е но в рамките на нормалното . Снощи той бил в заведението на Мехмед Бостанджиев от където си тръгнал към 4 часа .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене