ПЪРВО В ТОП ПРЕСА! Симитлийският рапър Герински предпремиерно представя новото си видео „Подобрен“: Идеята на Rap-ът е да възпитава, не да създава 13-годишни дилъри, наркомани и проститутки!

Специално за читателите на Топ Преса дадохме думата на Герински да коментира случващото се около новото му видео „Подобрен“, както и някой тенденции сред музикалният бизнес.

Тази вечер видеото „Подобрен“ ще бъде качено в YouTube, би ли ни разказал нещо за него?

– „Подобрен“ е идея която дойде внезапно, просто си слушах старите инструментали и си припявах мой текстове. Взел съм първата част от текста на „Rap Attack 2″ и втората част от текста на “ Rap Attack 6″  в последствие добавих и няколко нови фрази, музиката е от съвсем друга песен, дуетна, казваше се „Рап Крале“, не знам дали я имам  още в мрежата. Нарекох песента  „Подобрен“, защото картината и звука са на ниво което не бяха до сега, изпълнението също е малко по-различно, забелязват се разлики.

Къде е снимано видеото и трупът в него истински ли е 😉 ?

– Снимано е в кв. „Еленово“ в Благоевград и „Сухата река“ край Симитли, а трупът е на една приятелка, която много обичаше да слуша „Антилопа“, така де… вече бивша приятелка…

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене