Свържете се с нас

Новини

Педагог от СУ „Никола Вапцаров“ – Хаджидимово с уникална презентанция за интеграцията на деца от малцинствата на Третата национална научно-практическа конференция във Велинград

Публикувано

на

Заприна Глушкова, учител в СУ „Никола Вапцаров“ – Хаджидимово представи  уникална презентация и доклад на тема „Извънкласни педагогически практики за подобряване и повишаване степента на образователната интеграция на ученици от етническите малцинства“конференция за разпространение на добри практики в областта на изпълнението целите на Стратегия за образователна интеграция на деца и ученици от етническите малцинства.

Официални гости на откриването бяха зам.-министърът на образованието и науката Деница Сачева, председателят на СБУ д.ик.н. Янка Такева, началника на РУО-Пазарджик – Валентина Кайтазова, Исмаил Моллов, заместник-кмет на Община Велинград и кметът на община Ракитово – Костадин Холянов.

Във форума, проведен от 10 до 12 октомври във Велинград,участваха още университетски преподаватели, учители и директори на училища и детски градини от цялата страна, независими и държавни експерти в областта на предучилищното и началното образование.

Представените 56 добри практики бяха приветствани от научно жури в състав проф. Пламен Макариев от СУ, проф. д-р Янка Тоцева от СУ, доц. д-р Йосиф Нунев от МОН, доц. д-р Емил Бузов от ВТУ и д-р Янка Такева.

Креативност ,самочувствие и оптимизъм е заключението на журито от тридневната програма. Учители и експерти след форума стигнаха до извода, че има ли желание, има и начин.

Всички представени добри практики и проекти бяха събрани на диск, който ще служи за помагало и обогатяване опита и работата на педагозите и заинтересованите експерти.

коментара

Новини

Този петък, само в Топ Преса! Байрактарски подарява цялото си имущество на бедни хора!!!

Публикувано

на

Благоевградският шеф на Топ Преса с поредна благотворителна  акция. Методи Байрактарски обяви, че подарява цялото си имущество на нуждаещи се хора. Наскоро той си купи къща с огромен двор. В личният си профил във Фейсбук публикува снимки на…

Целият материал четете в печатното издание на Топ Преса!

коментара

Продължете с четенето

Новини

Този петък, само в Топ Преса!!! Говори инж. Дамян Дамянов, директор на ЮЗДП

Публикувано

на

ТЕМИ:

*Африканската чума по дивите свине

*Горски пожари

*Незаконна сеч

*Бракониерство

*Залесяване

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ