Нова фитнес зала откриха в ПМГ“Яне Сандански“ (ВИДЕО)

Новата фитнес зала  в ПМГ“Яне Сандански“  в Гоце Делчев  бе официално открита . Тя е оборудвана с модерни фитнес уреди, необходими  за доброто протичане на часовете по физическо възпитание и спорт, както и за поддържане на добрия тонус и здравословен начин на живот.

На откриването присъстваха кметът на общината Владимир Москов, Маргарита Енчева – началник отдел „Образование, здравеопазване, социални дейности, култура и спорт“, седмокласници и техните преподаватели по физическо възпитание и спорт от трите основни училища, Крум Томчев – личен треньор на Димитър Саватинов, бивши и настоящи възпитаници на училището и още много други  гости.

Фитнес залата ще бъде и една хубава придобивка и за учителите, които имат желание, ще могат да ползват уредите на новата фитнес зала в съботните дни. На тържеството по повод откриване на залата, бяха поканени и ученици от основните училища в града и бивши ученици на гимназията които се занимават професионално със спорт. Те, заедно с учителите по физкултура демонстрираха възможностите на уредите с които е оборудвана новооткритата фитнес зала в ПМГ „Яне Сандански“ в гр. Гоце Делчев.

Сега вече , с откриването на новата придобивка , учениците от ПМГ  очакват с нетърпение часовете си по спорт, а мотото им  е: „Започваме с разгрявка, тренираме на пълни обороти, завършваме с усмивка!“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене