Чакат дъщерята на намереният починал в апартамента му в Гоце Делчев грък да пристигне за да прибере разложеният труп на баща си

78 годишен е починалият  гръцки гражданин в апартамента му в Гоце Делчев чийто труп бе намерен след сигнал подаден от съседи почти разложен.

Възрастният мъж е  живял сам .Той се е пенсионирал в Гърция и си купил апартамент в Гоце Делчев .Предпочел да е далеч от близки и роднини и сам да си харчи пенсията в България където издръжката му била двойно по евтина отколкото в Гърция.

 Съдебен лекар след направена аутопсия не е установил следи от насилие по трупът на починалия гръцки гражданин. Вероятно  смъртта му е настъпила след масиран инфаркт, коментират местни медици .

Чрез МВР и Гранична полиция е издирена и уведомена дъщерята на починалият която се очаква да пристигне в Гоце Делчев за да погребе баща си .

Запознати коментираха ,че при това напреднало разлагане на трупа,почти е невъзможно той да бъде транспортиран за погребение в Южната ни съседка . Ако все пак условията не позволят транспортиране , е твърде вероятно  починалият възрастен мъж от Р.Гърция да бъде погребан в гробищният парк на Гоце Делчев.

Според запознати , ситуацията около погребението щяла да се изясни окончателно след пристигането и решението на дъщерята на починалия .

Както писа Топ Преса ,разложен труп на пенсиониран гръцки гражданин е бил намерен в  апартамент  в Гоце Делчев който бил негова собственост. Сигналът за случая е бил подаден от негови съседи, които алармирали институциите за неприятна миризма идваща от жилището на покойния. Дошлите служители от МВР и „Спешна медицинска помощ“ установили, че човекът е починал доста отдавна и трупа му бил в напреднал стадий на разлагане. Веднага тренните останки на 78 годишният гръцки гражданин са били закаран в моргата на МБАЛ“ Иван Скендеров“ от където очакват пристигането на дъщеря му за да се реши казуса с погребението на баща си .

ШОК! ПОТРЕС! Разложен труп на гръцки гражданин потресе Гоце Делчев! Търсят начин да го погребат!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене