Конкурс „Моят град Гоце Делчев“

Младежко обединение в БСП – Гоце Делчев организира фотографски конкурс на тема „Моят град Гоце Делчев“, посветен на 106-тата годишнина от освобождението на град Гоце Делчев. В конкурса ще могат да вземат участие всички желаещи жители и гости на нашия прекрасен град.

Темите на изображенията могат да включват материално и нематериално наследство (напр. сгради, изкуство, текстил, машини; традиции, знание, умения, език и т.н.); природни дадености (пейзажи, флора и фауна); дигитално/цифрово наследство.

Жури, съставено от представители на местните медии, общественици и професионален фотограф, ще избере изображения, които ще бъдат представени на специална изложба.

  1. Регистрация и участие:

1.1. Регистрацията за участие и изпращането на снимки става на адрес konkurs.gd@abv.bg
1.2. Към всяка снимка, участваща в конкурса, трябва задължително да има следната информация:
– заглавие на снимката
– име на автора фотограф
– текст, описващ мястото, ситуацията и историята на снимката (до 500 знака)
– телефон за връзка
– човекът изпратил снимката носи отговорност за авторските и права.

До участие в конкурса няма да бъдат допускани творби, изпратени с неточна или непълна информация, или такива които не са авторски.

Всеки участник ще получи на електронния си адрес потвърждение за успешно извършената регистрация на материала, който е изпратил за участие в конкурса.

  1. Ограничения:

2.1. Всеки автор може да участва с максимум 5 снимки във фотоконкурса.

  1. Допускат се следните допълнителни обработки на снимката:

– обработка на яркост и контраст;

– изостряне на изображението;

– прекадриране на снимката.

Не се допускат фотоколажи, както и снимки, които са грубо ретуширани дигитално или съдържат допълнително прибавени надписи и графики. Целта на конкурса е да покаже снимки, които се доближават максимално до естествената среда, която са запечатали, а не да се показват умения на автора да работи с фотообработващи програми.

  1. Срокове:
    • Срок за изпращане на снимките:
      Конкурсът се открива на 04.10.2018г.
      Краят на конкурса настъпва в 20:00ч. на 18.10.2018г.
      Снимки за участие могат да се изпращат по всяко време между началото и края на конкурса.
    • Гласуване във фейсбук страницата на Младежко обединение на БСП – Гоце Делчев, ще определи носител на „Награда на публиката“. Гласуването става от 18.10.2018г. до 28.10.2018г.
    • Изпратените фотографии, ще участват в изложба, която ще бъде открита през м. Ноември.
    • Наградите ще бъдат обявени на специална церемония при откриване на изложбата.
  1. Наградите са: 1-во място – 300 лева, 2-ро място – 200 лева, 3-то място – 100 лева, Награда на публиката – 200 лева.

*****

Личните данни, които ни предоставяте за целите на конкурса, са защитени съгласно правилата на Регламент (EC) 2016/679, използват се единствено за целта на провeждането му и няма да се използват за никакви други цели. Информацията е достъпна само на журито в конкурса във връзка със служебните им задължения и не подлежи на предаване на други администратори. Съгласно регламента, всеки има право на: информация; достъп до личните му данни; коригиране; изтриване; ограничаване на обработването; преносимост на данните; възражение срещу обработване на личните му данни.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене