Свържете се с нас

Таблоид

Празник на „Местната инициатива“ организира на 17 ноември в Градският парк МИГ Гоце Делчев-Гърмен и Хаджидимово

Публикувано

на

Празник на „Местната инициатива „  ще се проведе на 17.10. в Градският парк на  Гоце Делчев , научи Топ Преса. Организатори на събитието са представителите от Местна инициативна група /МИГ/ Гоце Делчев –Гърмен и Хаджидимово .

Целта на изявата е да популяризира дейността на МИГ, както и да даде възможност на местните производители да представят и популяризират продуктите си.

В открит офис от 14:00 до 15:30 часа  на всички посетители и заинтересовани лица ще бъде предоставена информация за дейността на МИГ , се казва в програмата на предстоящото събитие.

В 15:30 до  16:00часа  ще бъде официалното откриване на празника.

Изложението на местни производители от общините Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово е предвидено от  16:00 – 19:00 .Ще има и богата фолклорна програма на самодейни групи от района, съобщават организаторите.

Освен ,че  на събитието посетителите ще  получат информация и материали, свързани с дейността на МИГ и Стратегията за водено от общностите местно развитие ,на организираното изложение на местни производители, всички имат възможността да опит и да се насладят на местни ястия и вина, както и други продукти, произведени от предприемачи от района.

За нас ще бъде чест и удоволствие да бъдем заедно на „Празника на местната инициатива“гласи отправената от организаторите на празника покана към всички жители на трите общини и всички желаещи да се запознаят от близо с продуктите и производството на местните производители.

Събитието се подкрепя от общините  Гоце Делчев,  Гърмен и Хаджидимово.

коментара

Таблоид

Акцията в Симитли била срещу шефа на охраната на президента

Публикувано

на

Задържан за 24 часа е синът на експолицая Кьосев

„Не разбрах каква беше тази акция вчера, защо беше този шум, при обиските и в моя дом и в апартамента на сина ми не откриха нещо, което да ни уличава в престъпление, достойно за такава показна акция“, това каза началникът на охраната на президентството и Народното събрание, експолицаят от Симитли, Васил Кьосев, който заедно със сина си работи в жандармерията в столицата. Баща и син вчера бяха обект на щурм от страна на Вътрешна сигурност, по повод разследване, пише Struma.com.

Зрелищната акция в Симитли била срещу шефа на охраната на президента - 0

„Отведоха сина ми за 24 часа, какво е направил, не знам, няма никакви провинения, даже в последните 2 дни си беше на работа, участваше в акциите, които си прави жандармерията, просто недоумявам. Твърде възможно е да има някакъв сигнал, но е въпрос на време да се разбере. Чуха се много фолклорни коментари в Симитли, които не кореспондират с истината. Май беше много шум за нищо, но изчакваме търпеливо, да видим защо задържаха сина ми и защо бе тази атака“, каза още бившият полицай Васил Кьосев.

Както БЛИЦ писа, че около 10 часа вчера коли на жандармерия и вътрешна сигурност влязоха в Симитли, част от екипите обискираха къщата на Васил Кьосев, другите апартамента на сина му.

Все още не се знае за какво е точно е била зрелищната операция.

Синът на Кьосев е задържан за 24 часа, но баща му очаква той да бъде освободен, след като бъде разпитан и се запознае, с това за което му бе приложена мярката полицейско задържане.

Blitz.bg

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Да помогнем на Атанаска от Якоруда

Публикувано

на

Атанаска е на 19 години от гр. Якоруда. През есента на 2016 г. поставиха диагноза множествена склероза (МС). Това е автоимунно заболяване на централната нервна система,което бавно, но сигурно води до пълно инвалидизиране. Надеждата за Атанаска е лечение в клиника Пирогов в Москва – Русия, в която гарантират 99% ремисия и тя отново ще може да води пълноценен живот.

Сумата от 45 000 евро е непосилна за семейството на Атанаска, затова се обръщаме към Вас и Ви молим за помощ.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юни 2019
П В С Ч П С Н
« май    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ПОПУЛЯРНИ