Празник на „Местната инициатива“ организира на 17 ноември в Градският парк МИГ Гоце Делчев-Гърмен и Хаджидимово

Празник на „Местната инициатива „  ще се проведе на 17.10. в Градският парк на  Гоце Делчев , научи Топ Преса. Организатори на събитието са представителите от Местна инициативна група /МИГ/ Гоце Делчев –Гърмен и Хаджидимово .

Целта на изявата е да популяризира дейността на МИГ, както и да даде възможност на местните производители да представят и популяризират продуктите си.

В открит офис от 14:00 до 15:30 часа  на всички посетители и заинтересовани лица ще бъде предоставена информация за дейността на МИГ , се казва в програмата на предстоящото събитие.

В 15:30 до  16:00часа  ще бъде официалното откриване на празника.

Изложението на местни производители от общините Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово е предвидено от  16:00 – 19:00 .Ще има и богата фолклорна програма на самодейни групи от района, съобщават организаторите.

Освен ,че  на събитието посетителите ще  получат информация и материали, свързани с дейността на МИГ и Стратегията за водено от общностите местно развитие ,на организираното изложение на местни производители, всички имат възможността да опит и да се насладят на местни ястия и вина, както и други продукти, произведени от предприемачи от района.

За нас ще бъде чест и удоволствие да бъдем заедно на „Празника на местната инициатива“гласи отправената от организаторите на празника покана към всички жители на трите общини и всички желаещи да се запознаят от близо с продуктите и производството на местните производители.

Събитието се подкрепя от общините  Гоце Делчев,  Гърмен и Хаджидимово.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене