ДПС Гърмен със служебно ръководство ,Мустафа Геров свален , местни събрания и общинска конференция ще проведе новоизбраната тричленка

 С Решение на Централното Оперативно Бюро /ЦОБ/ на ДПС преди дни е била направена пълна промяна в общинското ръководство на ДПС –Гърмен .Свалено е досегашното общинско ръководство и е назначено служебно такова .

 Партийна тричленка е на върха на управленската пирамида на служебното партийни общинско въководство в която влизат   Ваид Моллахасанов – кмет на село Долно Дряново, Мустафа Мейзин общински съветник от „Движение 21“ в последствие преминал в ДПС и Али Авдиков от Рибново ,общински съветник от ДПС . В служебното общинско ръководство на ДПС-Гърмен според решението на ЦОБ са още всички общински съветници и кметове от ДПС както и общинският кмет Минка Капитанова, научи Топ Преса.

 Тяхната задача поставена от централата е да започнат незабавни събрания по населени места и подмяна на лидери и  ръководства там където е необходимо .

 Служебната партийна тричленка и назначеното разширено ръководство  в което влизат всички кметове и общински съветници от ДПС Гърмен имат задача да подготвят и провеждането на общинска конференция на която да бъдат избрани ръководители титуляри с нов мандат .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене