Свържете се с нас

Таблоид

ДПС Гърмен със служебно ръководство ,Мустафа Геров свален , местни събрания и общинска конференция ще проведе новоизбраната тричленка

Публикувано

на

 С Решение на Централното Оперативно Бюро /ЦОБ/ на ДПС преди дни е била направена пълна промяна в общинското ръководство на ДПС –Гърмен .Свалено е досегашното общинско ръководство и е назначено служебно такова .

 Партийна тричленка е на върха на управленската пирамида на служебното партийни общинско въководство в която влизат   Ваид Моллахасанов – кмет на село Долно Дряново, Мустафа Мейзин общински съветник от „Движение 21“ в последствие преминал в ДПС и Али Авдиков от Рибново ,общински съветник от ДПС . В служебното общинско ръководство на ДПС-Гърмен според решението на ЦОБ са още всички общински съветници и кметове от ДПС както и общинският кмет Минка Капитанова, научи Топ Преса.

 Тяхната задача поставена от централата е да започнат незабавни събрания по населени места и подмяна на лидери и  ръководства там където е необходимо .

 Служебната партийна тричленка и назначеното разширено ръководство  в което влизат всички кметове и общински съветници от ДПС Гърмен имат задача да подготвят и провеждането на общинска конференция на която да бъдат избрани ръководители титуляри с нов мандат .

коментара

ВИДЕО

Честит 12-ти Рожден Ден, Ice G !!!

Публикувано

на

Днес най-младият БГ рапър Ice G – Георги Байрактарски празнува своя 12-ти рожден ден.

Гого е и част от медийна група Топ Преса, той е водещ на онлайн поредицата „Малките Новини“

 

Топ Преса пожелава на G много здраве и бъдещи успехи в музиката и в предаването!

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

„ЦВЕТНА ЦВЕТНИЦА ДОШЛА Е“ В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ НА ОБЩИНА САНДАНСКИ

Публикувано

на

Под наслов „Цветна Цветница дошла е“ децата от детските градини на община Сандански се събраха да изработят апликации и пана, които подредиха в пъстроцветна изложба. Домакин на конкурса бе ДГ „Здравец“, филиал Лилия.

Цветният празник бе открит от директора на детската градина и директора на Дирекция „Образование, култура, спорт и социално дело“ – Катина Додушева, които пожелаха на всички малки творци вдъхновение и много приятни емоции.

Специално за всички гости и участници децата от подготвителна група „Букет“ изпълниха пролетни танци и стихчета за цветята.

Продължава обновлението на новия филиал „Лилия“, който бе открит в края на 2018 г. Започна облагородяването на дворните пространства с поставянето на нови детски атракциони и пързалки, осигурени от община Сандански. Така детската градина придобива завършен вид. С настъпването на пролетта 150-те деца, които се обучават, ще имат възможността да играят и да се забавляват и на открито.

Предстои до края на лятото да бъде приведен в завършен вид целият двор на детската градина, като се изградят нови пясъчници, беседки и катерушки.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

април 2019
П В С Ч П С Н
« мар.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ПОПУЛЯРНИ