Потребителите на Дома за възрастни с физически увреждания „Св. Пантелеймон“ в село Долно Драглище отпразнува своя 55 юбилей с тържествена програма.

Тържеството бе уважено от заместник кмета на община Разлог инж. Венцислав Гърменов, председателя на Общински съвет-Разлог д-р Мария Копанарова, народния представител д-р Емил Тончев, общински съветници, кметове на населени места и ръководители на социални учреждения, които отправиха приветствие към потребителите и служителите на дома.

Гости на събитието бяха и потребителите на Защитено жилище – Банко, Център за настаняване от семеен тип и Дом за стари хора – Гоце Делчев и Дом за възрастни с физически увреждания – Кюстендил.

За доброто настроение на празнуващите се погрижиха децата от читалище „Просвета“ с. Баня и Наташа Пешина, а потребителите на дома бяха подготвили специална програма с песни и танци.

„Всички хора искат да бъдат силни, но не знаят, че за да бъдат силни първо трябва да бъдат добри“ – с тези думи словото си завърши директорът на Дома за възрастни с физически увреждания „Св. Пантелеймон“ – г-жа Лилия Алтънина.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене