Футболисти и фенове от най- спортното село Лъжница очакват скоро да се поздравят с ново футболно игрище

Трескави ремонтни дейности с голям мерак текат от няколко дни в гоцеделчевското село Лъжница където се строи чисто ново футболно игрище. Славата която се носи в региона за село Лъжница е,че то е най- спортното село в общината и е немислимо да остане без свое игрище след като старото ,след строителството на детската градина бе развалено .

В мероприятията, местният стадион в Лъжница да стане по- бързо се включиха и малките орлета на спортния тим ФК “ОРЕЛЯК – 1974 “ които свършиха перфектната работа преди заравняването и затревяването на терена като го почистиха от камъните . В процеса, с финанси и помощ на спортистите от Лъжница оказва и общинската администрация в Гоце Делчев ,а малки и големи от местният спортен тим, местното кметство , джамията и местният общински съветник Хюсеин Зърбаш помагат с труд и с всичко с каквото могат да бъдат полезни.

“ Ще се опитаме да го направим  хубаво новото игрище в нашето село защото децата и младежите го заслужават“ коментира общинският съветник от Лъжница Хюсеин Зърбаш който с голямо удоволствие почерпи малките помагачи за свършената работа .

От както си нямат спортно съоръжение в Лъжница , местните футболисти играят домакинските си мачове в Баничан а многобройните им фенове пътуват с тях  за да ги гледат и да ги подкрепят.

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене