Бойко Борисов: Присъдата за Цветанов е резултат от абсолютно политическо дело, зад което стои БСП!

Бойко Борисов

Вотът беше в неделя, БСП дори не могат да си подредят листата в партията, а как ще подредят държавата. Те не си искат лидера и разгромената БСП управлява с рагромената партия Атака, заяви Бойко Борисов. Според Борисов е нормално Атака да да подкрепят до край БСП, защото няма да влязат в следващ парламент, тъй като се сринаха на евровота. Това заяви пред ПИК Бойко Борисов след като Народното събрание отхвърли вота на недоверие.

Днес беше време разделно, каза още лидерът на ГЕРБ. Запитан дали остават в парламента, Борисов заяви, че ще обсъди ситуацията с народните представители от ГЕРБ и ще решат какво да правят.

Присъдата за Цветанов е резултат от абсолютно политическо дело, зад което стои БСП.

Според Борисов върху съда е оказан натиск. Борисов контраатакува: Станишев за неговото дело с изгубените секретни доклади. Услужливо крият Станишев – делото му е оформено в 9 загубени доклади. Те не са загубени, а ги е предоставил на организираната престъпност.

На въпрос на ПИК – дали Цветанов ще запази ръководния си пост в партията, Борисов отговори: „Естествено, че остава в партията. Как мога да го сменям, защото има политическо дело срещу него“.

„Лицето Станишев, което уж загубило 9 от най-секретните дела, не го осъдиха“, подрерта Борисов.

Според него предишни вътрешни министри са написали хиляди НЕ-та, подобно на тези, за които е осъден Цветан Цветанов.

pik.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене