Свържете се с нас

ТОП

С много цветя, подаръци и най-вече със сърдечни пожелания за здраве и дълголетие учителите от Първо ОУ изпратиха в пенсия колежката си Марияна Пиронева

Публикувано

на

С много цветя, подаръци и най-вече със сърдечни пожелания за здраве и дълголетие учителите от Първо ОУ изпратиха в пенсия колежката си Марияна Пиронева

С исключително мило тържество колектива на Първо ОУ  идпрати в пенсия старши учителят по математика и информационни технологии, Марияна Пиронева . Сърдечните поздравления на колегите учители към г-жа Пиронева бяха -да бъде здрава и жизнена, да пътешества и да остане все така добър Човек.А посланието от всички  колеги бе повече от трогателно и изпълнено с уважение и колегиална признателност към което се присъединява и екипа на Топ Преса .

„УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ПИРОНЕВА,

Приемете нашите искрени благодарности за Вашата всеотдайност като учител по математика и информационни технологии в Първо ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“!

Да обитаваш държавата на младостта, света на младите хора, да се чувстваш в образователното пространство на училището като в свой дом, е съдба и призвание за малцина…Учителската професия е Знак, Символ на Пътя, Свят, който цял живот ражда мъдрост и познание… Това е най – хуманната социална роля, най – публичната и обществена професия, която може да избере за себе си човек и в която да се чувства уютно – от първата щедро подадена ръка на детето, дръзнало в класната стая да изравни ръста си със света… И така година след година, с всеки випуск, с всеки ученик!

Приемете благодарността и поздравите на колектива от Първо ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ за резултативния професионален път на учител, педагог и гражданин! Бъдете здрава и енергична още дълги години!“

коментара

Новини

„Изкуството създава приятелства“ – Ансамбъл „Гоце Делчев” – София и ансамбъл „Езерец” на една сцена в Благоевград!

Публикувано

на

Концерт под надслов „Изкуството създава приятелства” ще се проведе в залата на Народно читалище „Никола Вапцаров-1866” в Благоевград. Музикалното събитие ще е на 23 февруари от 18,00 часа. На сцената ще излязат Женски народен хор към Ансамбъл „Гоце Делчев” – София, с диригент Марек Дяков, и Вокален ансамбъл „Езерец” при НЧ „Никола Вапцаров-1866”, с диригент Илиян Юручки. В музикалната програма са включени известни творби на родните композитори Филип Кутев, Кирил Стефанов, Коста Колев, Петър Льондев и Стефан Мутафчиев. Двата ансамбъла ще изпълнят и произведения на своите диригенти Илиян Юручки и Марек Дяков.

коментара

Продължете с четенето

Новини

Петрич почита Левски с факелно шествие

Публикувано

на

Факелно шествие ще се проведе в град в Петрич за 146-годишнината от гибелта на Апостола на свободата – Васил Левски.

Началото на проявите за отбелязване на събитието ще е с откриването на изложба на тема „Левски в българската литература“ от 10.00 часа на 18 февруари.

Експозицията ще е подредена в Народно читалище „Братя Миладинови“. Час по-късно в Исторически музей ще бъде представена още една изложба – „Апостолът на свободата“. Церемонията по награждаване на участниците в областния конкурс „Левски-пример за величие“, организиран от ЦПЛР-ОДК Петрич, е планирана за 13,00 часа.

Факелното шествие в памет на Васил Левски ще тръгне в 18 часа от градския площад. Половин час по-късно пред паметника на Народните будители ще започне литературно-музикален спектакъл под надслов „Дела трябват, а не думи“. Денят, посветен на Апостола на свободата, ще приключи с полагането на цветя и венци. /Kmeta.bg

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

февруари 2019
П В С Ч П С Н
« ян.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

ПОПУЛЯРНИ