Хороскоп за 6 октомври! Лош ден за две зодии

ОВЕН

Днес Овните ще пожънат успехи в делата, с които ще се заемат. Дори да се появят някакви трудности, ще ги превъзмогнете лесно. Възможно е да възникнат неочаквани неприятности при пътуващите за чужбина. Професионалните постижения ще ви накарат да се почувствате като триумфиращи победители.

ТЕЛЕЦ

Твърде добър ден е събота за Телците. Успехи в дейността си ще постигне всеки от вас, стига да се стреми активно към реализация. При някои обаче силно ще е изразена тенденцията към бездействие, пилеене на пари и самодоволство, достигащо до мегаломания и чувство за величие. Мобилизирайте се за нови победи.

БЛИЗНАЦИ

Заредени сте с енергия в събота. Мнозина ще я изразходват по най-правилния начин на работното си място. Старателността и бързото справяне няма да останат незабелязани от вашия работодател. Те ще се отразят благоприятно върху заплащането ви.

РАК

Събота е много важен ден за вас. Днес сте достигнали предела на безкористния си труд, отдаден на другите даром. Няма значение дали става въпрос за вашата професионална дейност, или за активната помощ, която оказвате на околните. Ще ви се отблагодарят по подобаващ начин.

ЛЪВ

Ясно ще схванете днес усложнените обстоятелства около вас и необходимостта да действате в тази обстановка едва ли не слепешката. В момента не съществува опасност да се провалите. Но ако желаете да постигнете нови успехи, трябва да промените своя стил на работа. Само така постиженията ви ще бъдат наистина трайни.

ДЕВА

Девите в събота ще имат добри постижения на работното си място във финансови операции, при провеждане на разговори или подписване на договори в професионалната си област. Но не сте застраховани срещу евентуални превратности, необходимо е да действате дипломатично. Очаквайте новини, свързани със службата.

ВЕЗНИ

Делата ви ще бъдат успешни днес и ще се справите не само със служебните си задължения, но и с ангажименти, които имате извън работата си или пък възнамерявате да поемете. В събота ще имате трудности, свързани с приятелите. Възможно е някои от тях да се обърнат срещу вас и дори да се превърнат във врагове.

СКОРПИОН

Днес сте усърдни работници и сте готови да помогнете безкористно на нуждаещите се. Денят е добър за дела. При по-голяма активност бихте могли да си помогнете за следващите дни, ако подготвите или извършите част от предстоящата работа сега. Мнозина ще останат разочаровани при контакти с приятели.

СТРЕЛЕЦ

В събота у Стрелците надделяват активността и стремежът към бърза изява. Ако обаче сте насочили усилията си към финансови придобивки, по-добре е да се откажете. Днес парите няма да ви споходят, по-разумно е да организирате продължителна печеливша дейност. Някои ще бъдат принудени да отложат пътуване поради заболяване.

КОЗИРОГ

Натрапчиво витае у вас усещането за загуба и при някои Козирози дори създава мрачно настроение. Не позволявайте това влияние да вземе връх, за да се отърсите и от естествено възникващите подозрения към другите. Някои от вас ще получат предложение от служебния си ръководител за поемане на някаква работа, която ще увеличи финансовите ви постъпления.

ВОДОЛЕЙ

Тактиката на послушни и изпълнителни работници е най-добра за вас, макар че трябва да се съобразявате със собствената си воля за осъществяване на задачите, които ви предстоят за деня. Мнозина ще бъдат под влияние на повишената си емоционалност и любовни настроения, рискувате да си създадете неприятности, които дълго ще ви напомнят.

РИБИ

Някакви неприятности ще възникнат в службата ви днес, но няма да има нищо страшно. Избягвайте спорове и конфонтация с жена, която може би е ръководна фигура. Тя би могла да ви навреди. Успешен ден за извънработните ви дейности, които ще ви спорят в пълнота. Ползотворни контакти, няма да ви липсват и придобивки в събота.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене