Утре отварят ценовите оферти в община Хаджидимово на допуснатите кандидати за обществена поръчка„Благоустрояване на улици и прилежащите им съоръжения на територията на община Хаджидимово“

Утре  от 13:30 часа в залата на ОБС Хаджидимово ще се проведе процедура по отваряне на  ценовите оферти на допуснатите участници по обявена обществена поръчка с предмет: „Благоустрояване на улици и прилежащите им съоръжения на територията на община Хаджидимово“.

Обявените в обществената поръчка  обособени позиции са  четири а именно:Обособена позиция №1: „Благоустрояване на улици в с. Теплен“; Обособена позиция №2: „Благоустрояване на улица от о.т. 24, 37 до о.т. 35 с дължина 170м. и площ 750 кв.м. в село Беслен”; Обособена позиция №3: „Благоустрояване на улици в село Абланица, общ. Хаджидимово“ и  Обособена позиция №4: „Благоустрояване на улици в село Блатска, общ. Хаджидимово“.

 Според протокола на комисията от проведеното на 01.010.2018 г. публично заседание за разглеждане на документите по чл.39,ал.2 от ППЗОП,съдържащи се в офертите,подадени за процедура Публично състезание за възлагане на обществена поръчка по реда на ЗОП с предмет“ Благоустрояване на улици и прилежащите им съоръженияна територията на община Хаджидимово по четирите опоменати по горе позиции  в законовият срок е постъпила само една оферта която е на „А-Строй“ЕООД“ село Абланица  което дружество е кандидатствало за изпълнение и  на четирите обявени позиции в оществената поръчка от което следва ,че именно на дружеството с управител Венцислав Невенов Амзов ще бъде възложено  цялостното изпълнение  на въпросната обществена поръчка .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене