Нов скок в кариерата! Хаджидимовалийката Елена Петрелийска стана кулинарен водещ!

Хаджидимовалийката Елена Петрелийска, дъщеря на местният хотелиер Александър Петрелийски, направи нов скок в кариерата си на шеф готвач и стана кулинарен водещ по БНТ 1 . Продукцията е изцяло нова и е стартирала с новия есенен телевизионен сезон, показва проверка в сайта на държавната медия. Имитирайки тотално предаването на Лора и Стоян „Бон Апети“ по Нова Телевизия, Елена и сценичния и партньор показват умения, нови рецепти, иновации в съвременното кулинарно изкуство, тенденции… Ето например днес двамата сготвиха „Сутляш с кокосово мляко“, което определено е нещо нечувано до сега.

Елена Петрелийска e родена в Хаджидимово и едно от най-обичаните лица от първия сезон на предаването Master Chef. Тя е лъчезарна, трудолюбива и устремена – веднага спечели и зрителите, и нас.

Красивата Елена е не просто готвач, а първокласен кулинар. И вярва, че ролята на всеки кулинар излиза много извън пределите на кухнята – за нея това означава да имаш социална отговорност. Мисията й е да докаже на повече хора, че дори и в наши дни можем да готвим щадящо и да се храним осъзнато. И успява.

„За мен готвенето е лично преживяване“, споделя Елена. За нея простото никога не е означавало лесно. Затова и кулинарните й експерименти са такива – премахва всичко излишно, за да получи „категоричност в чиния“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене