Интернет предаването „Неудобните“ с остра критика за състоянието на ПП ГЕРБ – Гоце Делчев

 С дълбоко пламенен ирони­чен тон коментираха избора на новия председател на ПП ГЕРБ – Гоце Делчев, колеги­те от интернет предаването Неудобните, което се излъч­ва в интернет. Водещите Ма­риета Димитрова и Веселин Стаменов, остро разкрити­куваха подбора на кадрите и номинациите на кандидатите, също така и предрешения вот – целият град говори че но­вият лидер ще бъде бизнес­менът Борислав Пръков.

 „Ще видите, новата тенденция е бизнесмени да влизат в поли­тиката, за да си разширяват бизнеса. Пука им на жилетка­та за хората и избирателите. Ето в един Гоце Делчев, биз­несмен с интереси в горския сектор иска да стане парти­ен началник, за да може да притиска шефа на горското за апетитни обекти… Къде се е чуло и видяло да номини­раш секретарката си за ли­дер? Това го няма никъде….“ Коментират случилото се в редиците на ПП ГЕРБ – Гоце Делчев топ журналистите от югозапада. Междувременно общественото мнение е на страната на тази журналис­тическа критика.

 Намирани­ята на областното да сложи човек за лидер на ПП ГЕРБ с аргумента – има пари и с ар­гумента „богати ора не крада“ е меко казано смешно и още повече вкарва партията в за­висимости. Това няма да до­веде до хубав край и развой на събитията, а напротив – резултатите ще са катастро­фални още на следващите избори. Соченият за лидер Пръков, ще трябва да говори за социална политика, пен­сии, затягане на коланите и данъчна система от новата си луксозна кола, от сним­ките от поредният банкет с агънца и изобилие, което е меко казано смешно и жалко за местната политика.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене