БОМБА! Адвокат от Дебрен алармира: Задава се война в Сърбия?

Сръбският президент Александър Вучич е издал заповед за Пълна бойна готовност на сръбската армия и на специалните полицейски сили. Повода е завземане на ВЕЦ от косовските специални сили, около езеро Гази воде, алармира известният дебренски адвокат Незрет бабучев пред сайта tribun.bg.

Лошо. Отдавна не съм правил анализи. Но сега наистина съм обезпокоен, защото това вече ни е на самите врати, написа на стената си във фейсбук прависта от гърменското село Дебрен, Незрет Бабучев който работи от много години в столицата .

За всеки нормално мислещ човек е Ясно Кой и ЗАЩО прави такива провокации. Това е както се казва в правото ноторно известни факти (факти които не подлежат на доказване).

 Според мен , пише адвокат Бабучев ,има сериозен шанс за МИР. Противно на елементарното мислене на някои хора обременено с предразсъдици(което пречи на обективната оценка и анализ). Ситуацията си е доста сложна и комплицирана. Ясно е ,че има опит албанците да бъдат използвани като капсул детонатор за дестабилизация на Балканите. Само ,че и самите албански лидери сега също са наясно че са използвани и не желаят да стават пушечно месо. Точно за това бяха и протестите против премиера Еди Рама, защото не споделя Великоалбанските имперски амбиции да стават по силов сценарий и то в услуга само на САЩ. Двуличието на щатската димпломация е ясна на всички трезво мислещи хора. Метафорично казано , Те ти се правят на „Приятели” , нооо дават ножа на твоя враг и му намигат да действа.Това важи в пълна сила и в днешните албански лидери Хашим Тачи(президент на Косово) и Еди Рама(премиер на Албания). И те го знаят много добре. Идеята на Тачи , доброволно след референдуми и решение на местните парламенти да има корекция на границите по етнически принцип е в интерес на обикновените сърби и албанци ( включително бошняци), защото те наистина страдат. Северно Косово където мнозинство са сърбите да премине към Сърбия , а долината на Прешево(където мюсюлманите са мнозинство косовари и бошняци) да мине към Косово. Правилно каза , че така страдат сърбите в северно Косово , да са под косовска власт, страдат и косоварите в Прешево и околностите че са под сръбска власт. Но НЕ НЕ И НЕ. Веднага косовската опозиция е против такива неща. Същата Мафия , направи и недопустима провокация преди месеци- нападна вярващи християни сърби на път към църква. Това е ПОЗОР. Естествено тези провокации са добре съгласувани с външни разузнавателни централи.Да според хората с предразсъдъци Тачи е ЛОШ и Еди Рама са ЛОШИ?!? Ноооо ако ги махнат „Господарите в сянка” ще дойдат ОЩЕ ПО ЛОШИ ХОРА.С други думи за този етап по скоро са необходимото Зло. Защото избора е между по малкото зло и по голямото зло. Тук добро НЯМА. За пълно щастие да не говорим.В Косово взеха най ценното комбината за цветни метали и рудниците за мед и злато в ТРЕБИЧ, само че е в „правилните ръце” и те не са албански или косовски. Шефа на Мафията Тачи да допусне най голямото съкровище в Косово да не е в негови ръце- Смятайте колко е „независим” и „силен”. В Косово е и най голямата щатска военна база на Балканите. Но като изключа комбината в Требич който се заграби.Няма нито един завод за каквото и да е направен от щастски корпорации. Че Тачи е притиснат е вън от всякакво съмнение , от вътрешни отрепки и от вън, за да се реши на такива крайни мерки.Все пак и те са хора и на тях им се живее. А повечето работят в Европа не в САЩ.

Жалко наистина жалко, България при премиера Борисов направи доста неща и дори немислимото преди години, да бъде посредник между балканските държави и ЕС. В София се събраха всички лидери на Европа и на Балканите и то не е заради хубавите черни очи на Борисов. А за да се предложи геополитически подкуп в размер на 22 млрд евро за инфраструктура ( от които поне 5- млрд са дирекни рушвети).Който беше приет, разбира се- Има ПАРИ има ЛЮБОВ. Така е с много пари се прави и МИР но и ВОЙНА. Лично аз предпочитам с парите да се прави МИР. Гладните кучета от Западните балкани , взеха да се облизват и да гледат с влажен поглед . Премиера Борисов иска МИР , както и мнозинството от нашите граждани. Много точно го каза на балканците- Хайде да не се правим на много велики?!? От толкова много „Величие” сме на последно място по стандарт на живот. За първи път и ЕС се еманципира като самостоятелен геополитически фактор. Да в София се чуха неща от устата на Юнкер които само преди година две биха били немислими за атлантическите папагали. Европа не иска война в Европа , предлага рушвет за да стоят кротко и мъдро и ако са достатъчно Добри Кучета , ще има още кокали , а ако станат образцови кучета ще бъдат приети и в ЕС. Ноооо това с времето. Вярно е че процеса на еманципация на ЕС не е приключил , напротив влиза в опасна фаза на вътрешни деструкция.

Какво правим?!?

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ТУК 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене