Свържете се с нас

Политика

Величка Цветкова подаде оставка с нея си тръгва и племеницата й Мария Цветкова секретар на ОБС Гърмен

Публикувано

на

 Две дами- герберки , на ключови длъжности напуснаха администрацията на община Гърмен . Не са уволнени !!!!

 Заместник кмета от ГЕРБ на  общ. Гърмен,Величка Цветкова в петък е подала  най после оставка,а от днес официално е овакантила  заеманата от нея до сега длъжност . Преди минути кмета на общината,Минка Капитанова е подписала заповедта на заместничката си  която  подаде оставка след декларация на ГЕРБ за снемане на политическото доверие от общинският кмет  Капитанова поради преминаването й заедно с още 8 общински съветника и председателят на ОБС Исмет Узунов в ДПС.

 Заедно със заместник кмета Вили Цветкова от администрацията на  Гърмен  си тръгва и нейната племенница Мария Цветкова,която до сега бе временно изпълняващ  длъжността  секретар на Общинският съвет . Причината за  напускането на секретарката на  ОБС –Гърмен Мария Цветкова не е уволнение, а поради завръщане от майчинство на титуляра на длъжността – Снежана Куйбишева , обясниха от администрацията пред репортер на Топ Преса преди минути . И двете напуснали постовете си дами са членове на местната структура на ПП ГЕРБ в Гърмен , поясниха още запознати . „ Това, в никакъв случай не може да се тълкува като чистка на гербери от администрацията на Гърмен. Спекулациите/ ако все пак тръгнат  такива/ относно напускането на Величка и Мария Цветкови  ще бъдат напълно несъстоятелни“,заяви и Минка Капитанова , попитана от наш  репортер за причините за напускането им.

 Припомняме ,че ГЕРБ- Гърмен оттегли Величка Цветкова от заемания от нея пост заместник-кмет на община Гърмен,след решение на общинското ръководство и съветниците от партията на Бойко Борисов след проведеното на 14. септември разширено заседание  със заместник председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, областния координатор и народен представител Даниела Савеклиева и пиринските депутати д-р  Емил Тончев и Александър Мацурев.

  Заместник кмета Величка Цветкова официално встъпи в длъжност на 14 –ти август 2017 година .  До преди няколко години тя бе шефка  на „Бюрото по труда“ в общинският център.

коментара

Политика

Тази седмица във вестник “ Топ Преса „

Публикувано

на

  • Асим Адемов: Няма религия, която да толерира подобни безумия като атентата в Страсбург!
  • Срам! ЮЗУ едвам изкласи топ новинарите на България!
  • Спецпрокуратурата с жесток удар по Румен Овчаров заради „Мини Бобов дол“
  • Шефът на „Социално подпомагане” –Благоевград, Александър Балев: Всеки, който има информация за бедстващ човек, трябва да потърси дирекция „Социално подпомагане“, Община Благоевград или Полицията
  • В Largo Mall – Благоевград, чисто изперкаха!
  • 62 години Данка Попева поправя обувките на цял Благоевград!

коментара

Продължете с четенето

Политика

Ексклузивно! Очаквайте утре в Топ Преса! Евродепутатът Асим Адемов директно от Страсбург: Няма религия, която да толерира и подтиква да се извършват подобни безумия.

Публикувано

на

„Потресен съм от този и подобни атентати. Извършителят е някакво същество, но не и човешко, защото явно е, че човешкото отдавна го е напуснало. Безкрайно съм възмутен, че подобни същества нанасят жестоки беди на хората и петнят името и на религията, която аз изповядвам, а именно исляма. но според мен подобни същества въобще не бива да се отъждествяват с която и да е религия.“ Това заявява в интервю пред нашия колега Веселин Стаменов, евродепутатът Асим Адемов, ексклузивно от мястото на атентата в Страсбург. Само във вестник Топ Преса! Броят не е за изпускане! Освен разказ от първо лице за ужаса на терора във Франция, Асим Адемов говори още за, това дали би поискал нов кредит на доверие от избирателите, за срещите си в голямата политика, за реализираните идеи и каузи… Няма такова интерю… Не го пропускайте! Утре само във вестник Топ Преса – югозападният таблоид.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

декември 2018
П В С Ч П С Н
« ное.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

ПОПУЛЯРНИ