Славеят на българския фолклор от Македония Николина Чакърдъкова и нейния съпруг вдигнаха сватба на дъщеря си Мария

Още един запомнящ се и щастлив ден в живота на Николина Чакърдъкова, дъщеря й Мария, която от миналата година носи годежен пръстен, каза “да” на своя любим Симеон. 

След като миналата година славеят на българския фолклор от Македония Николина Чакърдъкова и нейния съпруг вдигнаха пищна свтба на сина си Васил вчера в родния град Гоце Делчев същото се повтори и с дъщерята Мария.

Ресторант в известен комплекс посрещна младоженците – красивата булка Мария и нейния избранник Симеон, родителите им и многото гости. Веселбата, която започна в следобедните часове продължи до началото на неделния ден. Разбира се, специален музикален поздрав за младите поднесе знаменитата майка на булката, елегантно облечена в дълга рокля.

Николина Чакърдъкова вдигна сватба и на дъщеря си Мария

От години Мария уверено върви по стъпките на майка си – още като ученичка тя излиза на сцената заедно с мама пред хиляди и никога не я е посрамила. Оказа се, че зетят Симеон, освен че е мениджър във финансова институция и е доста напреднал в бойните изкуства умее да рапира много увлекателно и забавно.

По стара неврокопска традиция, по време на фотосесията щастливата булка гушна бебе в ръце, което вчера се оказа дъщеричката на брат си – малката Николина, кръстена на знаменитата си баба.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене