Свържете се с нас

Анализи и Коментари

Башев излезе от нафталина! Куклите от ГЕРБ – безплатно му съдействаха! Очаквайте провокации и пак циганите напред!

Публикувано

на

Башев пак е на върха. Показа се и даде ясна заявка че битката е спечелена но не и войната. Още от сега Топ Преса, ви дава новина- Ахмед Башев е първият официален кандидат – кмет за община Гърмен, дали ще е от ДПС или и той ще смени партията си, това ще се реши в последствие, но Башев е озверял, търси реванш и току виж дори и от ГЕРБ би излязъл, ако партията му ДПС гласува доверие на Минка Капитанова. След вчерашният бързо залязъл от към резултати, гастрол по националните телевизии на Башев и Верхад Ислямов от ГЕРБ – Гърмен, новите ортаци, по съдба стана ясно, че няма тайна договорка между двамата, така че излиза едно – гербаджиите са свършили работата на Башев безплатно, щото той ги изпълзява като политически катапулт за скок отново в играта. Топ Преса съветва Ахмед Башев, да отиде и да покани Ислямов на парче баклава в ресторанта си в Огняново, заради безплатната услуга.

Кошницата е оплетена. Башев от днес мисли стратегии. ПП ГЕРБ от уважение трябва да ги броим, но не и по очаквани резултати, но Башев не е за подценяване. Призоваваме и другите медии да започнат чувствително да наблюдават Гърмен, защото щом Башев е в играта, провокациите и разпалването на напрежение няма да закъснеят. Ние от Топ Преса очакваме всичко – цигани, палежи, напрежение, пак протести…  Волния Сокол от Рибново е ранен и единствения лек за него е да създава напрежение за управлението в Гърмен. Следва и втора тактика, как да привлече на своя страна отново бизнеса, отново хората… Фасадата ще бъде сменена, отново усмивки, „черпаване“, организиране на банкети и прокарване платена медийна носталгия по миналото. Въпросът е кой и как ще узрее и де му се върже. ГЕРБ го направиха допускаме и неволно, но ще си платят сметката, за това че пет години ядоха от трапезата  и последната щото идват избори скочиха на Капитанова.

ОЧАКВАЙТЕ НАПРЕЖЕНИЕ В ГЪРМЕН!

коментара

Анализи и Коментари

Медийно падение! Време е за нови професионални медийни проекти в югозапада! И какво след „Струма“…

Публикувано

на

Камбитов показа че „старите лаври“ вече не важат с риска дори срещу него да се лее помия!

Определено вчера се случи истинска медийна революция в югозападна България. Кметът на община Благоевград, д-р Атанас Камбитов, излезе публично и заяви, че е отказъл медийно обслужване „финансиране“ на ежедневника вестник „Струма“.

Нещо повече, публично беше прочетена кореспонденция, в която ръководителите на вестника, обвиняват кмета в „цензура“ и го плашат че ще се оплачат на „премиера“, кой премиер така и не стана ясно. Има ли си име този премиер? Ние от Топ Преса, определено не виждаме Камбитов да е „цензурирал“ някого още повече, че информацията която общината пуска е официална и както стана ясно може да се взема от официалния сайт на общината. На нас от Топ Преса обаче ни е странно друго  – защо Камбитов беше цензуриран? Скандалът му с вестник „Струма“ не беше отразен от нито една медия, освен struma.com  и Топ Преса? На какво се дължи тази автоцензура колеги? В петък в броя на вестник Топ Преса – югозападния таблоид ще ипродължим да искаме отговори.

Ние от най – голямата и четена медия в югозапада, обаче не можем да скрием притеснението си, че имиджа да един от ветераните на местният медиен живот е със сринато доверие, дори компрометирано име. Разбира се това може дза бъде обяснено с напълно естествен процес – всяко начало си има и своя край. Зеленият узрява а узрелият остарява, загнива и пада от дървото, гласи природният закон. ВРемето е дошло на можещите а не на тези които лежат на стари лаври. Това медийно падение, според нас отваря пътят но нови професионални медийни проекти, адекватни към днешното време, обстаятелства и обществено мислене… Времето на безплатните вестници, големите навинарски платформи, мащабните информационни кампании в социалните мрежи… Ние от Топ Преса сме подготвени за тези дни които настъпват. И ще отговорим адвекватно. Съвсем скоро!

ТОВА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИГНОРИРАНО УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ НОМЕРЪТ ВИ НЯМА ДА МИНЕ:

 

ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТОЗИ ПЕТЪК САМО ВЪВ ВЕСТИНК ТОП ПРЕСА – ЮГОЗАПАДНИЯТ ТАБЛОИД! 

коментара

Продължете с четенето

Анализи и Коментари

Скандал в Плетена! Жители скочиха на общинския съветник Искрен Кальонев! Политика с лъжливи внушения не се прави!

Публикувано

на

Анелия Странджева

Читатели на Топ Преса писаха по повод изказването на общинския съветник от ОБС Сатовча и критиката м укъм местната власт относно снегопочистването. Припомняме че Искрен Кальонев, възмутено поиска думата подразнен от материала ни за отличното снегопочистване в община – Сатовча и затова каза следното : опровергавам твърдението че е отлично. Сажалявам много, моите уважения към г-н кмета на общината д-р Арбен Мименов но Плетена е село с най-голяма денивилация. Специално за Плетена пишем слаб 2, сподел не той. нашат читателка Анелия Странджева обаче, по свой ред също писка д акаже нещ опо темата :  Аз не съм от Плетена но колектива ни е 80% от Плетена и в 4.45 бяха в Сатовча и неможеха да се нарадват колко бзпроблемно са стигнали до Сатовча . А това няма как да стане ако не е почистено .И да добавя че пред частни имоти като бар ,магазин ,дом всеки трябва да си почисти това не е задължение на кмета . Поздравления за г-н Мименов ,че не позволи обилният снеговалеж да наруши работният ни ден, напуса ни тя с цел мнението и да стане публично. Ние от Топ Преса приведстваме читатлеската активност, държим също да дадем мнение че от бедствие и трудности политика не се прави. Редно е местните политици да искат първо мнението на гражданите и жителите на дадено населено място и после да вземат становище.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

януари 2019
П В С Ч П С Н
« дек.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ