Хотелски комплекс UVA NESTUM WINE & SPA спечели наградата на БСБСПА „НАЙ-ДОБЪР СПА ХОТЕЛ“

 Хотелски комплекс Uva Nestum Wine & SPA завоюва поредно престижно отличие само 2 години след откриването си. Луксозното туристическо бижу край Гоце Делчев спечели голямата награда „Най-добър СПА хотел“ в конкурса на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм (БСБСПА/BUBSPA). Професионалното жури отсъди петзвездният хотелски комплекс Uva Nestum Wine & SPA да носи престижната титла за най-добър спа хотел. Наградата бе връчена от Чила Мезоси, главен секретар на Европейската СПА асоциация на комплексния управител Цветелина Биларева по време на официална церемония в рамките на Петия годишен конгрес на BUBSPA.

 Комплекс Uva Nestum Wine & SPA e разположен на изключително живописно място, в непосредствена близост до град Гоце Делчев. Комплексът се простира на площ от 77 дка в красивата долина на река Места, сгушен между четири величествени планини – Пирин, Родопи, Славянка и Боздаг (Фалакро).

 Uva Nestum Wine & SPA е комплекс, изграден по примерите за устойчив целогодишен туризъм на световноизвестните винени и спа дестинации. Комплекс Uva Nestum Wine & SPA е единствен в България, в чиито граници се съчетават: лозя, изба, хотел, заведения, зали, SPA център, спортен център с тенис кортове и футболно игрище, парк с детски кътове и разнообразие от ботанически и дендрологически видове, собствено стопанство, включително два водоема с риба, за да се гарантира натурален и висококачествен произход на голям процент от храните, предлагани на гостите. Uva Nestum Wine & SPA е реализиран като съчетание на модерните технологии и иновации с даденостите и потенциала на района като предпоставка за качествен и уникален туристически продукт.

 SPA центърът на комплексът заема впечатляващите близо 2000 кв. м и е проектиран като оазис за пълноценна почивка и бягство от стреса и напрежението на ежедневието. Терапиите с вино и сол са част от най-модерните световни спа тенденции. Оборудването е уникално за района, като целенасочено са подбрани само специализирани апарати от световните лидери на пазара на професионална техника за спа индустрията.  Чрез грижливо избраните винени и спа терапии, съвременното оборудване и персонализирания подход се цели всеки гост да забави бясната скорост на външния свят към по-естествен, фокусиран и спокоен ритъм. Спа центърът включва 25-метров открит и 15-метров закрит плувен басейн, както и отделно обособено джакузи с минерална вода.

 От собствените лозови масиви, разположени на 23 дка в рамките на комплекса, се произвежда първокласното вино на бутиковата изба Uva Nestum, също удостоено с редица медали и награди от винени конкурси в България и чужбина.

 Uva Nestum Wine & SPA обединява по елегантен начин най-модерните тенденции в туризма, оригинални дизайнерски решения, луксозно обзавеждане и световни новости в спа и релакс зоните с уникалната природа, чистия въздух и лечебните свойства на водите на Неврокопския край, историческите и археологически дадености на региона и  уменията на местните кулинари и винари.

 Една от мисиите на винения и спа комплекс Uva Nestum Wine & SPA e развиване на цялостния регион и откриването му от българския и чуждестранен турист като дестинация за целогодишен винен, спа и културно-исторически туризъм. Неврокопският край предлага редица природни забележителности, археологически паметници, исторически места, самобитни традиции и туристически атракции и заслужава да бъде преоткрит като туристическа дестинация, предлагаща широк спектър от изживявания.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене