Хороскоп за 26 септември! Лош ден за 2 зодии

ОВЕН

Сряда но­си ра­дост и об­лек­че­ние на Ов­ни­те. С ус­пех ще ре­ши­те днес проб­ле­ми­те, с кои­то ще бъ­де­те ан­га­жи­ра­ни. На ус­пе­хи мо­гат да се над­яват и уча­щи­те, кои­то трябва да уд­воят уси­лия­та си, за да зат­върдят пос­ти­же­ния­та си. Някои от вас са нап­рег­на­ти и нес­по­кой­ни в про­фе­сио­на­лен план.

ТЕЛЕЦ

Днес ви оча­ква пе­чал­ба, коя­то не се ог­ра­ни­ча­ва в рам­ки­те са­мо на ед­но нап­рав­ле­ние. Тя мо­же да бъ­де фи­нан­со­ва, лич­на, при кон­так­ти или под­пис­ва­не на до­го­во­ри, как­то и в об­щес­тве­на­та сфе­ра. Денят на мно­зи­на ще бъ­де за­пъл­нен с ан­га­жи­мен­ти, кои­то ще реа­ли­зи­ра­те ус­пеш­но.

БЛИЗНАЦИ

Сряда е ден за лю­бов при мно­зи­на от Близ­на­ци, а ус­по­ред­но с прия­тни­те лич­ни из­жив­ява­ния той е мно­го ус­пе­шен и за де­ло­ви­те ви за­ни­ма­ния. Не сте ли­ше­ни от всяка­къв вид пе­чал­би. Сряда за някои но­си сму­ще­ния, свър­за­ни със служ­ба­та, ка­сае­щи про­ме­ни на ад­ми­нис­тра­тив­но ни­во.

РАК

Стъл­ба­та на ус­пе­хи­те днес е дос­тъп­на за Ра­ци­те. Всич­ко за­ви­си от лич­но­то ви же­ла­ние и стре­меж за из­рас­тва­не. Все­ки, кой­то се­га се объ­рне с ис­ка­не към съот­вет­на­та ин­стан­ция, мо­же да раз­чи­та на по­ло­жи­те­лен от­го­вор. Ще осъ­щес­тви­те доб­ра връз­ка на някак­во уго­ще­ние днес.

ЛЪВ

Днев­но­то сму­ще­ние в сряда е сил­но и из­ра­зи­тел­но при Лъ­во­ве­те, то е плод по-ско­ро на ко­ло­рит­но­то ви въоб­ра­же­ние, от­кол­ко­то на реал­на­та дей­стви­тел­ност. При някои до гол­яма сте­пен се дъл­жи на пром­яна в от­но­ше­ния­та с парт­ньо­ри и съд­руж­ни­ци. Пред­стои ви пе­чал­ба в биз­не­са.

ДЕВА

Чувс­тво­то на не­до­волс­тво, а в някои слу­чаи и на враж­деб­ност, е за­сед­на­ло у вас и ако не се ос­во­бо­ди­те от не­го, е си­гур­но, че ще про­ва­ли­те деня си. При някои при­чи­на­та е лош сън, до­ка­то дру­ги са не­до­вол­ни от въз­ник­на­ли­те на­пос­ле­дък от­но­ше­ния с парт­ньо­ри­те. От­стра­не­те неп­рия­тни­те усе­ща­ния.

ВЕЗНИ

При Вез­ни­те в сряда се до­лавя нат­рап­чи­во неп­рия­тно усе­ща­не, кое­то ви пра­ви в из­вес­тна сте­пен необ­щи­тел­ни, но то е реф­лек­сно и ос­та­тъч­но въз­дей­ствие от от­ми­на­лия ден, дъл­жа­що се на про­фе­сио­нал­ни про­ме­ни. Но денят е бла­гоп­рия­тен в де­ло­ви и про­фе­сио­на­лен ас­пект.

СКОРПИОН

Стран­ни са по­зи­ция­та и въз­мож­нос­ти­те в сряда, тъй ка­то са ед­нов­ре­мен­но и гу­бе­щи, и пе­че­лив­ши. Ана­ли­зът на да­де­нос­ти­те раз­кри­ва, че ще пре­тър­пи­те за­гу­би, ако се под­да­де­те на про­во­ка­ции, цел­ящи да ви из­вадят от рав­но­ве­сие. Пе­че­лив­ша е по­зи­ция­та при об­щес­тве­ни и про­фе­сио­нал­ни кон­так­ти.

СТРЕЛЕЦ

Си­лен ден е сряда и вие се от­ли­ча­ва­те с ви­сок мис­ло­вен ка­па­ци­тет. В то­зи сми­съл ка­то въз­мож­нос­ти ще ус­пее­те да из­бе­ре­те най-пра­вил­ния на­чин за де­ло­ва ак­тив­ност и кон­так­ти, кое­то ще до­ве­де до же­ла­ния ус­пех. Оче­рта­ва се и па­рич­на пе­чал­ба. Се­га е мо­мен­тът да иг­рае­те то­то, пус­не­те фиш. Заетите в обслужвата сфера да се пазят от инциденти.

КОЗИРОГ

Без из­не­на­ди ще пре­ми­не сряда, коя­то но­си ус­пе­хи на поч­ти всич­ки от Ко­зи­рог. Спо­ред на­ме­ре­ния­та си ще има­те лич­но, про­фе­сио­нал­но и об­щес­тве­но реа­ли­зи­ра­не. Важ­ни сре­щи с прия­те­ли се оче­рта­ват днес, те имат по­ло­жи­тел­на ха­рак­те­рис­ти­ка. Въз­пол­звай­те се от под­кре­па­та на влия­те­лен чо­век, който ще ви помогне в карирното ви израстване.

ВОДОЛЕЙ

Под­чер­та­ни са две­те ли­нии на реа­ли­за­ция при Во­до­леи­те – лич­на и про­фе­сио­нал­на, кои­то ще се рад­ват на доб­ро раз­ви­тие не са­мо днес. В та­зи гра­ни­ца вли­за и про­ме­не­на­та фи­нан­со­ва въз­мож­ност, коя­то е пряко следс­твие от де­ло­вия нап­ре­дък. Има­те въз­мож­ност да осъ­щес­тви­те своя идея, която се опитвате да прокарате, подплатете я с информация.

РИБИ

Сряда е пре­ло­мен мо­мент в ис­тин­ския сми­съл на ду­ма­та, и то в по­ло­жи­тел­ен. Днес за вас но­во­то на­ча­ло се прев­ръ­ща във факт и не би­ва по ни­ка­къв на­чин да на­мал­ява­те ак­тив­нос­тта си за лич­но и де­ло­во реа­ли­зи­ра­не. Ед­ва ли има не­що, кое­то би ви спряло да пос­тиг­не­те оно­ва, към кое­то се стре­ми­те. Не е необходимо да упражнявате „лакти”, за да стигнете върха.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене