Свържете се с нас

БЕЗУМИЦИ

Срам и резил! Рухна фасадата на прехваления МОЛ в центъра на Благоевград!

Публикувано

на

Ураганен вятър събори прехвалената фасада на МОЛ Ларго в Благоевград. Бившият ГУМ на областният град, собственост на местния бизнесмен Георги Тозев и компания, беше обявен като емблема на съвременнотоостроитество но уви, с гаранция от няколко години. За щастие няма жертви и ранени, остав асамо резила за собственика, който с видимо евтината визия, успя да привлече едв а- две световни марки да продават в МОЛА. Твърденията на платените медийни клакьори на Тозев, че едва ли не ураганен вяртър „нечуван“ е виновния няма да минат, коментират минувачите. През годините имаше доста подобни случаи, но фасадата издържа. Явно просто е правена с евтини материали и целяло е да държи докато Тозев просто си избие парите в инвестицията.

коментара

БЕЗУМИЦИ

Скандално! Опасна стара къща на улица „Пирин“ в Гоце Делчев! Искат се спешни мерки!

Публикувано

на

Жители на улица „Пирин“ в град Гоце Делчев, сигнализираха дежурния екип на информационна агенция www.toppresa.com, за опасна стара изоставена къща на улицата им. Освен че е свърталище на всякакви гадини, влечуги и опасни насекоми, къщата ден след ден започва да се руши и да прави все по притеснително преминаването през новия тротоар пред нея. Жителите на улица „Пирин“, категорично настояват да се вземат спешни мерки по обезопасяването на въпросния имот, докато не е станало късно и някой да пострада. Вижда се на изпратения снимков материял от нашитге читатели, керемидите на къщата една по една падат на улицата, би било ужасно ако някоя падне върху главата на възрастен или дете. Керпичът от който е построена къщата също е в окаяно състояние и повечето познавачи, са категорични че не е изключено и някоя стена да се събори на улицата. къщата е собственост на неврокопска фамилия, която са доста наследници и явно не могат да се разберат на кого да е имота. Преди време имало дори кандидат куповач, който бил готов да даде добри пари за имота, но собствениците му искали колосална сума и той се отказал. Сега имотът е изоставен и е време да бъде обезопасен. Топ Преса настоява всички компетентни институции да вземат отношение по казуса. Случаят наистина е притеснителен и по лошото, че подобни изоставени опасни къщи не са единичен изолиран случай. Нуждо е да се вземат мерки, законът предвижда санкции за подобни недобросъвестни стопани. Нужно е само всички членове на въпросния закон да бъдат приложени.

коментара

Продължете с четенето

БЕЗУМИЦИ

Мръсен дъжд се изсипа над Гоце Делчев!

Публикувано

на

Кален дъжд. Мръсен дъж. Плиснал в миг и отшумял…как светът в Гоце Делчев, изведнъж стана по мърлив и в кал. Така можем да перефразираме известната песен на Силивя Кацарова, ако ни позволите лека иронична вметка, късния следобед по повод калния дъжд изсипал се днес над Гоце Делчев. Наши читатели не обърнаха внимчание на този неприятен факт. Изпратиха ни снимки. Дъждат дне паднал в невпокопско е доста мръсен и кален. Нямаме информация, дали това е притеснително, но сме длъжни да отразим този факт.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ