Свържете се с нас

БЕЗУМИЦИ

Срам и резил! Рухна фасадата на прехваления МОЛ в центъра на Благоевград!

Публикувано

на

Ураганен вятър събори прехвалената фасада на МОЛ Ларго в Благоевград. Бившият ГУМ на областният град, собственост на местния бизнесмен Георги Тозев и компания, беше обявен като емблема на съвременнотоостроитество но уви, с гаранция от няколко години. За щастие няма жертви и ранени, остав асамо резила за собственика, който с видимо евтината визия, успя да привлече едв а- две световни марки да продават в МОЛА. Твърденията на платените медийни клакьори на Тозев, че едва ли не ураганен вяртър „нечуван“ е виновния няма да минат, коментират минувачите. През годините имаше доста подобни случаи, но фасадата издържа. Явно просто е правена с евтини материали и целяло е да държи докато Тозев просто си избие парите в инвестицията.

коментара

БЕЗУМИЦИ

Лудостта продължава! Ходжа от Дебрен запълни нисшата от смъртта на Зейхан Ходжа!

Публикувано

на

Лудоста няма почивен ден. Като има луди да плащат, ще има луди да „развалят магии“ . След като преди месец и нещо от този свят си отиде завинаги годешевския Зейхан Ходжа, някой си ходжа от Дебрен, побързал да заеме нисшата. В редакцията на информационна агенция www.toppresa.com, постъпват сигнали по една от вечните ни теми – мръсният бизнес с развалянето и правенето на магии в югозапада. Вече имаме три случая, как въпросния ходжа от Дебрен, обикаля из град Гоце Делчев и региона и твърдо заявява, че бил по добър дори от покойния Зейхан. Имат ли срам тези хора? Имате ли срам Всички вие, които давате пари да си откупвате и грехове и злоба от хората? В кой свят живеетте, наистина ли се религиозни или ст еготови да продадете душата на дялова заради блага? 

Топ Преса никога и под никаква форма няма да спре да пише по тази тема, надявайки се с всяка една статия, да отказва поне един чоек от порочната практика, да се плаща на ходжа, който им открива диплянки с косми и пръст в домовете. Това е пълна измама. Пише го във всички свещени книги и всички официални проповедници го заявавят. Тръгваме по петите на въпросния „клоун“ облечен, като ходжа от Дебрен, приканваме всеки от нашите съвестни читатели, който мисли като нас по темата, да ни съдейства, със снимки, с информация с всичко… Ние обещаваме да развалим магията на новия дебренски гуру!

коментара

Продължете с четенето

БЕЗУМИЦИ

Комерсът ли изпъди поклонниците от камъка в Скрибина? Крибулчани реват за туристи!

Публикувано

на

И филмът излъчен в предаването на Нова телевизия, „Ничия земя“ не успя да помогне да „кризата“ за туристи в сатовчаското село Крибул. Селото стана популярно в страната и чужбина, след като, историята за лековития камък и змея в селската местност „Скрибина“ беше признато за лековита зона. Няколко години туристите идваха на талази, правеха се десетки репортажи, гръмваха скандали за незаконен превоз и окултна дейност… Крибул постоянно беше в медиите и се прочу за зло или добро. Преки свидетели и информатори на Топ Преса, разказват, че последно време нещата определено не стоят по този начин, независимо от масовата реклама. Туристи няма. От 11 човека които превозваха до скоро всеки ден, са останали един – двама защото работа няма. На какво се дължи това, никой не може да каже. Според неверниците причината е в много разочаровани, които с надежда са дошли на камъка но не са получили желания лек или ефект, според други истината за провалът е в прекаления комерс. За това първа алармира Топ Преса а след това уважаваният общественик, от Сатовча Калоян Шишков направи подробен анализ. МОЖЕТЕ ДА ГО ВИДИТЕ ТУК. Местните правят всичко възможно да върнат туристите, още повече че по предприемчивите, взеха да строят и къщи за гости, да купуват нови джипове, дори „Хамър“ – и д надеждата да правят добри пари от туристическата окултна дейност. Туристи обаче няма. Нека не изглежда така, че на чужд гроб хоро играем, но ние с месеци предупреждавахме че ще дойте този ден. Бяхме поругани, оплюти… Уви, отчитаме че за пореден път се оказахме прави. Парите прекършиха вярата, а Исус беше казал – вън търговците от храма, но медиите им взеха парите за реклама. Амин!

 

коментара

Продължете с четенето
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2018
П В С Ч П С Н
« сеп.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

ПОПУЛЯРНИ