Свържете се с нас

БЕЗУМИЦИ

Срам и резил! Рухна фасадата на прехваления МОЛ в центъра на Благоевград!

Публикувано

на

Ураганен вятър събори прехвалената фасада на МОЛ Ларго в Благоевград. Бившият ГУМ на областният град, собственост на местния бизнесмен Георги Тозев и компания, беше обявен като емблема на съвременнотоостроитество но уви, с гаранция от няколко години. За щастие няма жертви и ранени, остав асамо резила за собственика, който с видимо евтината визия, успя да привлече едв а- две световни марки да продават в МОЛА. Твърденията на платените медийни клакьори на Тозев, че едва ли не ураганен вяртър „нечуван“ е виновния няма да минат, коментират минувачите. През годините имаше доста подобни случаи, но фасадата издържа. Явно просто е правена с евтини материали и целяло е да държи докато Тозев просто си избие парите в инвестицията.

коментара

БЕЗУМИЦИ

КУЛТУРЕН ШОК: Книга вместо тоалетна хартия в читалище в Благоевград

Публикувано

на

Снимка от мястото взриви социалните мрежи

Васил Новоселски

Снимка, на която се вижда книга, поставена вместо тоалетна хартия в читалище в Благоевград, взриви социалните мрежи. Случаен буден гражданин заснема шокиращата гледка и качва фотоса във Facebook

„Нямаме отношение към това нещо, това е по-скоро провокация”, заяви секретарят на читалище „Никола Вапцаров” Илиян Юручки.

За последно читалището е отворило вратите на тоалетната по време на изпращането на българската войска на мисия в Афганистан. Ръководителите предполагат, че именно тогава някой е внесъл книгата в тоалетната и я е използвал не по предназначение.

В читалището все пак смятат да вземат мерки, за да запазят книгите и никога повече да не се повтаря подобна ситуация.

„Това, че нашите хора не са го видели навреме, също е слабост, категорично, но може ли човек след всеки да ходи, да чисти, да наблюдава и да гледа… Допуснали сме нещо, за което нито имаме право да се оправдаваме, нито имаме право да обвиняваме този или онзи без да знаем конкретната причина”, коментира председателят на читалището Васил Новоселски.

Кой все пак е махнал книгата от тоалетната не се знае. В читалището не са я открили никъде. В институцията обаче са убедени, че изданието не е от техния фонд, а някой го е носил със себе си… в тоалетната. / НОВА ТВ

коментара

Продължете с четенето

БЕЗУМИЦИ

Лудостта продължава! Ходжа от Дебрен запълни нисшата от смъртта на Зейхан Ходжа!

Публикувано

на

Лудоста няма почивен ден. Като има луди да плащат, ще има луди да „развалят магии“ . След като преди месец и нещо от този свят си отиде завинаги годешевския Зейхан Ходжа, някой си ходжа от Дебрен, побързал да заеме нисшата. В редакцията на информационна агенция www.toppresa.com, постъпват сигнали по една от вечните ни теми – мръсният бизнес с развалянето и правенето на магии в югозапада. Вече имаме три случая, как въпросния ходжа от Дебрен, обикаля из град Гоце Делчев и региона и твърдо заявява, че бил по добър дори от покойния Зейхан. Имат ли срам тези хора? Имате ли срам Всички вие, които давате пари да си откупвате и грехове и злоба от хората? В кой свят живеетте, наистина ли се религиозни или ст еготови да продадете душата на дялова заради блага? 

Топ Преса никога и под никаква форма няма да спре да пише по тази тема, надявайки се с всяка една статия, да отказва поне един чоек от порочната практика, да се плаща на ходжа, който им открива диплянки с косми и пръст в домовете. Това е пълна измама. Пише го във всички свещени книги и всички официални проповедници го заявавят. Тръгваме по петите на въпросния „клоун“ облечен, като ходжа от Дебрен, приканваме всеки от нашите съвестни читатели, който мисли като нас по темата, да ни съдейства, със снимки, с информация с всичко… Ние обещаваме да развалим магията на новия дебренски гуру!

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

декември 2018
П В С Ч П С Н
« ное.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

ПОПУЛЯРНИ