Свържете се с нас

Политика

Хю Терзиев официално уволнен след публикациите на Топ Преса! Иска да се върне – едва ли?

Публикувано

на

В четвъртък в 17.00 часа директорката на Разплащателната агенция в Благоевград Светла Сотирова връчи заповед за дисциплинарно уволнение на старши експерта в Регионалния технически инспекторат на агенцията Хюсеин Терзиев, след публикация във вестник Топ Преса – югозападният таблоид. Мотивът е чл. 187 /1/, т. 8 от Кодекса на труда – за злоупотреба с доверието и уронване на доброто име на предприятието.

На 3 септември Терзиев бе временно отстранен от работа до изясняване на скандален случай с него в главната роля, който донесе неподозиран резил на държавната институция. Става въпрос за оргия с проститутки в известното благоевградско заведение „Либидо Бар“ в края на август, която някой от компанията заснел, а после изпратил на вестник Топ Преса, от където твърдят че имат и видеоклип. След като скандалът избухна, Терзиев се оправда, че бил дрогиран от свой познат, който нарочно го снимал с проститутките, за да го изнудва, но май никой не му повярва.

Терзиев се разделя със службата 10 години след като бе назначен по време на Тройната коалиция от квотата на НДСВ. Според негови близки безработицата не го тормози, защото е доста заможен по линия на родителите си, но въпреки това най-вероятно ще обжалва уволнението си. Още повече че има сериозен шанс да го спечели – според чл. 188 от КТ преди дисциплинарното уволнение следва да има наложени забележка и предупреждение за уволнение, а до момента той не е наказван.

Терзиев „изгоря”, за разлика от колегата му от предишния голям скандал в Разплащателна агенция Калин Боздев. Експертът в отдел „Прилагане на схеми и мерки и подпомагане” в областната служба на Държавен фонд „Земеделие” в Благоевград бе заловен от полицаи от ІІ полицейско управление в парк Бачиново с 18 грама марихуана в джоба, докато допушвал наркотичната си цигара.

Делото срещу Боздев – първият държавен служител в Благоевградска област, заловен с дрога, стигна до съда, но магистратите го оправдаха с мотива, че деянието е маловажно, без обществена опасност и че от количеството, намерено у Боздев, не са настъпили вредни последици за личното му здраве. Така с чисто съдебно минало Калин Боздев продължава да е експерт в ДФЗ – Благоевград.

Информационна агенция www.toppresa.com припомня целия скандал, разиграл се на нашите страници и на страниците от колегите в медийната ни група. А по повод появилите се публикации, в местната преса че видите ли сниките били качени във социалната мрежа фейсбук, с гордост че кажем че това е ПЪЛНА ЛЪЖА, ако продълважат колегите с лъжите скоро ще качим и клипа. А по повод уволнението то също е наше дело, доказано от писмото от директора на ДФ „Земеделие“ . Дали Хю Терзиев ще се върне в службата, дълбоко се съмняваме, щото разполагаме и с още матерял по въпроса, както намекнахме по горе. ДА СЕ ГОТВЯТ СЛЕДВАЩИТЕ! 

18+ / Държавен служител в Фонд Земеделие в Благоевград замесен в оргия с проститутки в LIBIDO BAR

ЕКСПЛОЗИВНО! Топ Преса уволни похотливия чиновник с проститутките от ДФ“Земеделие“! ДОКУМЕНТ

 

коментара

Политика

Тази седмица във вестник “ Топ Преса „

Публикувано

на

  • Асим Адемов: Няма религия, която да толерира подобни безумия като атентата в Страсбург!
  • Срам! ЮЗУ едвам изкласи топ новинарите на България!
  • Спецпрокуратурата с жесток удар по Румен Овчаров заради „Мини Бобов дол“
  • Шефът на „Социално подпомагане” –Благоевград, Александър Балев: Всеки, който има информация за бедстващ човек, трябва да потърси дирекция „Социално подпомагане“, Община Благоевград или Полицията
  • В Largo Mall – Благоевград, чисто изперкаха!
  • 62 години Данка Попева поправя обувките на цял Благоевград!

коментара

Продължете с четенето

Политика

Ексклузивно! Очаквайте утре в Топ Преса! Евродепутатът Асим Адемов директно от Страсбург: Няма религия, която да толерира и подтиква да се извършват подобни безумия.

Публикувано

на

„Потресен съм от този и подобни атентати. Извършителят е някакво същество, но не и човешко, защото явно е, че човешкото отдавна го е напуснало. Безкрайно съм възмутен, че подобни същества нанасят жестоки беди на хората и петнят името и на религията, която аз изповядвам, а именно исляма. но според мен подобни същества въобще не бива да се отъждествяват с която и да е религия.“ Това заявява в интервю пред нашия колега Веселин Стаменов, евродепутатът Асим Адемов, ексклузивно от мястото на атентата в Страсбург. Само във вестник Топ Преса! Броят не е за изпускане! Освен разказ от първо лице за ужаса на терора във Франция, Асим Адемов говори още за, това дали би поискал нов кредит на доверие от избирателите, за срещите си в голямата политика, за реализираните идеи и каузи… Няма такова интерю… Не го пропускайте! Утре само във вестник Топ Преса – югозападният таблоид.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

декември 2018
П В С Ч П С Н
« ное.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

ПОПУЛЯРНИ