Свържете се с нас

Разследване

Скандалът продължава! Бизнесменът Крум Кондев : Продължавам да получавам заплахи от лицето Илко Ламбрев! Този път СМС разкрива пъклените игри на мосомишкия тарикат!

Публикувано

на

Скандално известният бизнесмен и търговец на коли, Илко Ламбрев отново е на топ-а на устата на местните медии и обществото в района на град Гоце Делчев, след като името му беше замесено в скандал с аудио записи на които, се твърди че той е отправил гнусни заплахи, към биткойн бизнесмена Крум Кондев. Припомняме : скандален аудио запис постъпи в редакцията на информационна агенция www.toppresa.com, на който ясно че чува, как мъж плаши друг мъж с убийство и смърт. Репликата „детето ти няма да се радва на баща“ е многозначна и честно да си признаем, тя ни провокира да реагираме и да публикуваме аудиото едно към едно. 

Илко Ламбрев

Имаме основание да заявим, че заплашващият мъж на този аудио запис е скандално известният търговец и бизнесмен Илко Ламбрев от село Мосомище, разследван заради кражба на биткойн машини, издирван заради дългове и жертва на серия палежи и стрелба по колата му. От другата на страна на телефонната линия според нас е бизнесменът Крум Кондев, който потвърди това. Той стана жертва на кражба на биткойн машини преди време, случая стана популярен в цяла България. От записа се разбира, че Ламберв обвинява Кондев в „палеж на вилата на баща му“, заплашва го коварно и нагло. Стресна ни репликата „детето ти няма да се радва на баща“. Независимо от неглежираното поведение на Кондев, ние от информационна агенция www.toppresa.com, настояхме за моменталната намеса на превоохранителните органи. И те се намесиха. 

Крум Кондев

В полицията в град Гоце Делчев има постъпил сигнал от бизнесмена Крум Кондев, срещу Ламбрев за отправените заплахи и … шок – Ламбрев дошъл в управлението и заявил че никого не заплашвал и че това било – забележете „постановка“. Той се свърза и с Топ Преса, заяви ни че „от жертва сме го превърнали във виновник и щял да ни съди“, кой в България е осъден като казва истината, питаме го ние? Гневен от така развилата се ситуация, потресен от факта, че Ламбрев се прави на мутра и мъж, само тогава, когато му изнася, бизнесменът Крум Кондев, жертва на вербалната агресия, рекет и тормоз, предостави експертиза и факсимиле от получен СМС от номер  0897 879457 , който доказва, че заплахите продължават и до днес. „Дълго време от този номер ми се обаждаше лично Ламбрев. Настоявам вие медията и разследващите да поискат информация от мобилните оператори и да направят своя експертиза, да видят кой е собственик на телефонния номер и да му се повдигне обвинение на него, щом Ламбрев твърди че е не той… Много ми е интересно, какво ще покаже това разследване…“ заяви пред Топ Преса, жертвата на атаките Кондев. По думите му той е жертва на тази агресия, именно защото обирът на биткойн машините му се провали. Според разследващите, те са били откраднати с цел – рекет, да изнудват Кондев за пари. Сега, обаче след като бяха намерени, този рекът мутира и се насочи към семейството на Кондев.  Наистина според нас като медия, цялата тази ситуация е меко казано скандална. Имаме индикации да се съмняваме че Ламбрев има свой човек в полицията, който го пази и го съветва, как да говори пред органите и как да плаши… жертвите си. Ако това се окаже вярно ще трябва да хвърчат глави от РУП – Гоце Делчев и да има задържани. Разследването по случая ни продължава.

СЕНЗАЦИЯ В TOPPRESA.COM : Скандален запис в редакцията! Бизнесмен от Г.Делчев плаши: Детето ти няма да се радва на баща!

коментара

Новини

Д-р Георги Георгиев: Лечебно-диагностичният процес в онкологичната болница в Благоевград протича нормално

Публикувано

на

На 4 октомври 2018 г. в Специализираната болница за активно лечение по онкология /СБАЛО/ „Свети Мина“ ЕООД, Благоевград беше проведена акция на специализираната прокуратура и ГДБОП и задържана за 72 часа една служителка от болничната аптеката при опит да изнесе лекарствени продукти от лечебното заведение.

 Специализираната болница за активно лечение по онкология „Свети Мина“ не е разследвана, това заяви на 5 октомври 2018 г., на пресконференция в столицата, зам.-главният прокурор и ръководител на Специализираната прокуратура Иван Гешев. Разследвана е конкретната служителка, направила опит за кражба на лекарства. Това посочва в съобщение от днес до медиите управителят на болничното заведение д-р Георги Георгиев. Въпреки създалата се ситуация лечебно-диагностичният процес в онкологичната болница в Благоевград протича нормално. Всички пациенти се проследяват с адекватни образни и лабораторни изследвания за оценка на ефекта от лечението. Взети са и допълнителни мерки, необходими за добрата организация на работа в лечебното заведение, допълва в съобщението си д-р Георгиев./Радио Благоевград

коментара

Продължете с четенето

Крими

На вниманието на МВР и Прокуратурата : Измамник прибира големи суми от потребители на пелети в гоцеделчевско с фалшива обява

Публикувано

на

Десетки измамени потребители на пелети сигнализират  Топ Преса за извършена поредна измама на територията на общините Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово и Сатовча .

Вниманието на потребителите на пелети които бързат да усигурят топлото на семействата си  заради  чукащата на прага ни зима ,са   привлечени от обява публикувана в  сайта „Купувам и продавам в Гоце Делчев“според която Михаил Атанасов Стоянов продава изгодно, за 300 лева на тон дървесни пелети произведени в Сърбия.

В момента пазарът в региона изпитва глад за пелети  което автоматично насочва потокът  от купувачи към публикуваната обява и поръчките заваляват .

Измамникът се договарял , по банков път , за сигурност  желаещите да закупят пелети да му превеждат по 20 % от стойността на заявеното количество и така сметката на въпросният  Михаил Стоянов започнала да се пълни като никой  не получил  пелети в уговореният за доставка ден и час .

Днес в 15 часа в гоцеделчевското село Борово  е бил очакван да пристигне  обещаният от измамникът  тир с пелети, но и той не е пристигнал . Около уреченият час , превелият  сумата от 700 лева  клиент се обадил за да се информира към колко часа да очаква с хора за разтоварване на тира с пелетите, но веднага бил блокиран и от тогава ни вест ни кост от измамникът продавач на пелети .

Много са в последните дни измамените  хора от гоцеделчевският регион  заради  което ние от Топ Преса настояваме  отговорните институции МВР, Прокуратура и др.  да се самосезират своевременно  за да бъде установен  въпросният мошеник .

Предупреждаваме най- отговорно и жителите на региона да не се подвеждат по въпросната обява  за евтини пелети защото тя  е част от схема  за  измами  съобщават ужилени  които са категорични ,че подведените, нито пелети нито парите си  ще получат от измамникът който се представя като Михаил Атанасов Стоянов на чието име е банковата сметка която  поглъща парите на измамените хора .

коментара

Продължете с четенето
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2018
П В С Ч П С Н
« сеп.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

ПОПУЛЯРНИ