Благоевградската плеймейтка Галина Атанасова: Синът ми е най-важното нещо в живота ми!

Галина Атанасова бе една от кандидатките за титлата „Мис Плеймейт“. За еротичната надпреварата, необикновената страст, 12-годишния й син и лудориите в живота се разказва самата та на четири очи с Методи Байрактарски.

Първото нещо, което искам да те попитам е как момиче от Варна попадна в Струмско?

– Първо живях в София. Не дойдох директно от Варна. От София дойдох в Благоевград.

Сега да обърнем внимание на този прословут конкурс и наистина важен конкурс. Как се стигна до твоето участие в него? Как разбра за него? Как реши да участваш в него?

– Аз този конкурс го следя от много години. Тайничко съм си мислела да се запиша някой ден и аз да участвам. Случайно видях във фейсбук обявата. На майтап изпратих две – три снимки. Те бяха съвсем обикновени любителски снимки. След една седмица ми се обадиха и ме поканиха на интервю.

Как протече всичко?

– Първо отидох на интервюто. След това ми казаха, че ще ми се обадят защото има един финален кастинг. От 50 момичета избират 11. Аз съм от тези 11.

Тоест ти не си спечелила, но все пак си успяла.

– Да. Всеки ден имахме репетиции по 4 – 5 часа. Подготовката трая 10 дни. Не беше много трудно. Имахме много добра хореографка и се справихме.

През тези десет дни твоят син къде беше?

– С мен плътно. Имахме си осигурен хотел в София. Той ме подкрепи много и постоянно беше плътно зад мен. Навсякъде беше с мен. Даже ако можех и на самият конкурс щях да го взема, но нямаше как.

Какъв спомен ще ти остане от това твое участие в този конкурс?

– Приятен. Не съжалявам за нищо. Доволна съм, че стигнах до края. Въпреки че не съм спечелила никое от местата, за мен аз съм си победител. Фото сесията ми в Playboy изобщо не е малко. Аз се гордея с това, въпреки че много ме упрекват и хейтват.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Методи Байрактарски зам.председател на редакционния съвет на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене