ИЗБОРЕН ТРИУМФ НА ПП ГЕРБ В ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД

Gerb_Pobeda

Окончателните резултати от евровота определят ПП ГЕРБ категорично първа политическа сила. Партията получи 38 % подкрепа , което е по-висок резултат в общината от БСП, ББЦ и ДПС взети заедно. Тази убедителна победа запази тенденцията за увеличаване на получаваната изборна подкрепа и сега тя е с 2 % повече в сравнение с парламентарните избори през 2013 година. Впечатляваща е и разликата между ПП ГЕРБ и БСП. През 2013 година е 12 % , през 2014 – 20%.
Ведно с това пред обществото ни остава тревогата от порочното поведение на политическите ни опоненти. С особена острота стои въпросът кой е отговорен за ромския вот. Активизирането им в последния час и припознаването им с БСП е аномалия, която противоречи на изборната устойчивост до момента и за обществото остава въпроса как е постигнат този резултат. Изборната секция в с. Изгрев има катастрофален за „стратегията Костадинов“ резултат – ПП ГЕРБ има 3 пъти повишение в сравнение с кметските избори , проведени преди 3 месеца.
Благодарим на всеки, подкрепил ПП ГЕРБ на тези избори, на всеки, надмогнал натиска, внушенията и страха от репресия. Ние имаме правото да заявим, че дните на тази порочна практика – купени гласове, държавен натиск и корпоративен интерес, а и на правителството, са преброени. Благоевград е сред областните градове с изключително висок резултат жна ПП ГЕРБ. Това е най-респектиращото доказателство за силата и авторитета на общинската партийна структура.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене