Хороскоп за 21 септември!

ОВЕН

Днес Ов­ни­те ще по­пад­нат във влас­тта на съм­не­ние­то, а фи­нан­со­ви­те зат­руд­не­ния при мно­го от вас ще за­силят без­по­кой­ство­то ви. Няма­те реал­ни ос­но­ва­ния да се съмн­ява­те в ус­пе­ха на пред­прие­ти­те от вас дей­ствия. Не се тре­во­же­те от еве­нтуал­ни за­гу­би, та­ки­ва няма да има.

ТЕЛЕЦ

С гол­яма вяра в собс­тве­ни­те си си­ли вие ще дей­ства­те днес без от­дих за на­рас­тва­не на ма­те­риал­но­то си рав­ни­ще. Доб­ри­те ви въз­мож­нос­ти са под­чер­та­ни в служ­ба­та, при сдел­ки и фи­нан­со­ви опе­ра­ции в де­ла­та с об­щес­твен ха­рак­тер. Днес мо­же­те да раз­чи­та­те из­цяло на къс­ме­та си.

БЛИЗНАЦИ

В пе­тък Близ­на­ци­те са при­бър­за­ни в свои­те дей­ствия. Та­къв стил на ра­бо­та ще ви пре­чи, още по­ве­че че няма­те при­чи­ни да прояв­ява­те не­тър­пе­ние. Денят ще бъ­де ус­пе­шен в служ­ба­та и в лич­ни­те ви ан­га­жи­мен­ти. Ще се за­рад­ва­те от те­ле­фон­но оба­жда­не, кое­то ще ви до­не­се ус­пе­хи­те през ид­ва­ща­та сед­ми­ца.

РАК

Пе­тък е по­ло­жи­те­лен ден за Ра­ци­те. Кон­так­ти­те ви са на пре­ден план по важ­ност, при кои­то ще ви бъ­де нап­ра­ве­но пред­ло­же­ние за съв­мес­тна дей­ност. Оче­рта­ва се нов път в про­фе­сио­нал­на­та дей­ност. Ще по­лу­чи­те нео­чак­ва­ни па­ри от хо­но­ра­ри. Пре­цен­явай­те стъп­ки­те си за­дъл­бо­че­но.

ЛЪВ

Някои проб­ле­ми, кои­то за мо­мен­та имат нея­сно за вас раз­ви­тие, ще при­теснят мно­го от Лъ­во­ве­те днес. Има­те мно­го доб­ри въз­мож­нос­ти да по­лу­чи­те всякак­ва ин­фор­ма­ция за де­ла­та на ва­ши­те парт­ньо­ри, вклю­чи­тел­но и за бъ­де­ще­то им раз­ви­тие. Във фи­нан­со­ва­та сфе­ра мо­же­те да дей­ства­те без при­тес­не­ние.

ДЕВА

Пе­тък е из­клю­чи­тел­но до­бър за Де­ви­те. Днес де­ла­та ви имат мак­си­мал­ни въз­мож­нос­ти за ус­пех – как­то про­фе­сио­нал­ни­те ви ан­га­жи­мен­ти, та­ка и лич­ни­те ви дей­ствия, кон­так­ти или раз­го­во­ри, има­щи за цел оп­ре­де­ле­ни при­до­бив­ки. Чрез пис­мен до­го­вор ще по­лу­чи­те но­во пред­ло­же­ние.

ВЕЗНИ

Денят е мно­го под­ходящ за фи­нан­со­ви за­ни­ма­ния и ще до­не­се ус­пех на оне­зи, кои­то ще се на­со­чат в та­зи сфе­ра. По прин­цип с как­ва­то и дей­ност да се зае­ме­те в пе­тък, ре­зул­та­ти­те ще бъ­дат по­ло­жи­тел­ни. Въз­мож­но е да про­пад­нат някои от прия­тел­ски­те ви кон­так­ти.

СКОРПИОН

То­зи ден за вас е мно­го до­бър и ще пре­ми­не без зат­руд­не­ния от слу­же­бен или друг ха­рак­тер. Някои от вас имат въз­мож­ност да по­лу­чат влия­тел­на под­кре­па, коя­то ще им оси­гу­ри бла­гоп­рия­тни ус­ло­вия за из­ява в про­фе­сия­та или дру­ги дей­нос­ти. Не про­пус­кай­те шан­са си.

СТРЕЛЕЦ

Мно­го от Стрел­ци­те ще бъ­дат при­ну­де­ни да дей­стват ене­ргич­но днес. То­ва из­ключ­ва при­бър­за­ни и нее­фек­тив­ни ре­ше­ния. Ус­пе­шен е ва­шият со­циа­лен ден и мно­зи­на ще имат кон­крет­на по­мощ от же­на. Не би­ва да рис­ку­ва­те с па­ри днес и да уча­ства­те в съм­ни­тел­ни сдел­ки. Ако се на­ла­га, от­ло­же­те начинанието за по-благоприятен ден според вас.

КОЗИРОГ

Днес вие ще по­лу­чи­те под­кре­па­та на прия­те­ли­те си или на род­ни­ни, на кои­то се над­ява­те, за да за­вър­ши­те ус­пеш­но свое на­чи­на­ние. Пе­тък е бла­гоп­рия­тен за всякак­ва де­ло­ва дей­ност. Ще бъдете уведомени за някакво съдебно дело, което водите срещу  ваш роднина. Реа­ли­за­ция­та в служ­ба­та на някои от Ко­зи­рог ще бъ­де осо­бе­но сил­на днес.

ВОДОЛЕЙ

Най-голям ус­пех днес Во­до­леи­те ще имат за реа­ли­зи­ра­не на па­рич­на пе­чал­ба. Тя мо­же да дой­де след осъ­щест­вява­не на про­фе­сио­нал­ни кон­так­ти с хо­ра, кои­то са в със­тоя­ние да ви въз­ло­жат дей­ност из­вън слу­жеб­ни­те ви за­дъл­же­ния. На някои ще бъ­де нап­ра­ве­но де­ло­во пред­ло­же­ние, об­мис­ле­те го доб­ре преди да дадете отговор. То ще  е повече от примамливо.

РИБИ

Някои от вас ще пре­неб­рег­нат важ­ни де­ло­ви изи­сква­ния и по то­зи на­чин ще на­малят чувс­тви­тел­но пе­чал­ба­та, на коя­то се над­яват. Бъ­де­те пос­ле­до­ва­тел­ни в дей­ствия­та си, ма­кар че в мно­го слу­чаи то­ва е свър­за­но с вре­ме и изи­сква ва­ше­то тър­пе­ние. Из­бягвай­те кон­фрон­та­ции­те в служ­ба­та си. Не се гледа с добро око всяко вмешателство в чужда работа.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене