Свържете се с нас

Бизнес

Емилия Траханарова поема управлението на новото социално предприятие в Гоце Делчев

Публикувано

на

Вече е ясен ръководният състав и 14-те работници, които ще работят в новото социално предприятие в Гоце Делчев, за които администрацията в града проведе конкурс.

На първо място в класацията за длъжността директор на социалното предприятие е класирана Емилия Траханарова, с която община Гоце Делчев ще сключи договор.

В конкурса са участвали за същата длъжност още трима кандидати Десислава Черешарова, Величка Топалова и Николай Славов Калоферов, които са отпаднали след отчитане на резултатите.

Любка Голешова, служител в Данъчна служба – Гоце Делчев, е спечелилата конкурса за длъжността „счетоводител“ в новото предприятие.

За същата длъжност кандидатите са били общо три, а именно Ваня Кюлева и Радина Стоинкова, които също са отпаднали при класирането.

Двама са били и кандидатите за длъжността „консултант подкрепена заетост“. На първо място е класирана Кемиле Мустафа Шериф, а на второ Марияна Василева Челебиева.

14-те щатни бройки в новото предприятие за длъжността „работник озеленяване“ ще бъдат заети от Мария Илиева Тодорова; Велизар Адамов Камбуров; Юсеин Исмаил Айдар; Найле Рамаданова Молова, Николай Димитров Стоянджиков; Румен Димитров Каравчев; Георги Апостолов Саватинов; Сюлейман Ибраимов Кисьов; Ангел Георгиев Валюков; Димитър Иванов Сингарталиев; Сотир Тодоров Граматиков; Димитър Ангелов Витанов; Димитър Фидошев Камбуров и Костадин Петров Халкалиев.

Класираните на първо място кандидати за длъжностите „директор“, „счетоводител“ и „консултант подкрепена заетост“, както и класираните от 1-о до 14-о място кандидати за длъжност „работник озеленяване“ ще бъдат уведомени допълнително за необходимите документи, мястото и срока за сключване на трудовите договори.

Новото социално предприятие „Озеленяване и поддържане на територии за обществено ползване“ в община Гоце Делчев“ е създадено по проект финансиран с административен договор BG05M9OP001-2.010-0563-C01по ОП РЧР 2014-2020, съфинансирана от ЕС чрез ЕСФ.

infomreja.bg

коментара

Бизнес

Бизнесът и властта се срещат в Кюстендил

Публикувано

на

Бизнесът в Кюстендил ще се срещне с местната власт в сряда. По време на дискусията ще бъдат обсъдени икономическото състояние на региона и резултати от проведената от Българската търговско-промишлена палата анкета сред фирмите от региона за проучване на мнението им.

Ще участват председателят на БТПП, председателят Ваньо Костандинови и главният секретар на Кюстендилската търговско-промишлена палата Йордан Беловодски, кмета на града Петър Паунов, областният управител Виктор Янев и предприемачи от региона.

Срещата ще се проведе от 14.00 часа на 3 октомври в сградата на Областната администрация – конферентна зала на 2-ри етаж.

 

/монитор

коментара

Продължете с четенето

Бизнес

Обявиха конкурс за поста на навършилата пенсионна възраст шефка на Строителната гимназия и в още 5 училища в областта

Публикувано

на

Конкурси за директори на 6 училища в Пиринско обяви Регионалното управление на образованието в Благоевград. На първо място в списъка е Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Васил Левски“ – Благоевград. Там от 3 г. временно изпълняващ длъжността директор  е инж. Евтимка Митева, а самата тя отговаря на условията за пенсиониране.

Конкурси са обявени и за шефските постове в петричките І ОУ „Кочо Мавродиев“, СУ „Антон Попов“, СУ „Св. Климент Охридски” – Слащен, Професионалната техническа гимназия в Сандански, СУ „Н. Й. Вапцаров” – Хаджидимово, чийто директор Мариана Боянина също отговаря на условията за пенсиониране.

Срокът за подаване на документи е до 27октомври, като конкурсът ще се проведе в три етапа: по документи, писмен изпит – тест за определяне нивото на общите компетентности и основните познания, необходими за заемане на длъжността, и интервю. Сред изискванията са кандидатите да имат не по-малко от 5 години учителски трудов стаж.

Припомняме, че предишните конкурси, общо 11, за директори на училища, чиито ръководители бяха временно изпълняващи длъжността или отговаряха на условията за пенсиониране, се проведоха през месец юни. За обявените 11 места имаше 16 кандидати. Явилите се 9-има вр.и.д. директори, сред които  Димитрина Иванова на ПГТЛП в Благоевград, Мария Георгиева на НПГ „Ангел Живков”, на ПГ по МСС в Гоце Делчев, Лиляна Качулска на обединеното училище в Долно Осеново станаха титуляри на постовете си, а училищата в Кресна и в с. Беслен са с нови директори.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

struma.bg

коментара

Продължете с четенето
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2018
П В С Ч П С Н
« сеп.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

ПОПУЛЯРНИ