Свържете се с нас

Таблоид

За опасните сгради в града ни –моля ви, сигнализирайте!

Публикувано

на

Отломки от пропукани стари балконипадат по ул. „Васил Левски“ в Гоце Делчев

Отломки от опасно пропукани балкони падат от стара къща в последни дни.
Сградата е на ул. „Васил Левски“ в Гоце Делчев, сигнализираха граждани.
Къщата е много стара и в нея живеят възрастни болни хора, които вероятно нямат финансови възможности да оправят износените от времето балкони, които са готови всеки момент да се срутят.

Подаденият сигнал до медията ни е добронамерен и се отправя молба към община Гоце Делчев за оказване на помощ да бъде предотвратен евентуален инцидент.

Миналия ден на косъм от удар от падаща отломка се е отървал млад мъж. Балконите са крайно опасни, ако се използват и от собствениците, коментират жители на Гоце Делчев.

„Има опасност, ако се срути този балкон, да се пребие човек, който е на него или някой, който се движи по тротоара. От миналия ден вече избягвам да минавам от там. Освен че сигнализирам за опасния балкон, който е готов да падне, предупреждавам жителите на града да внимават много, когато минават по тротоара пред къщата“, коментира в читателското си писмо неврокопчанин.
Запознати коментираха, че собствениците на къщата са били също уведомени.

Читатели сигнализират, че и предвижването по тротоарите по улиците „Драма“ до гробищния парк и „Александър Стамболийски“ е също крайно затруднено за пешеходците заради паркираните коли на собственици, които ги оставят пред гаражите си без да ги прибират.
Заради паркираните коли се налага да ходим по платното на улиците, които са едни от най-натоварените в Гоце Делчев, сигнализират граждани с молба за незабавни мерки от страна на отговорните институции.

Вестник “ Градът “

коментара

Таблоид

Завод за медицински консумативи отваря врати след месец в Катунци

Публикувано

на

Модерната фабрика за производство на медицински консумативи в санданското село Катунци ще заработи следващия месец.

Тримата инвеститори от Египет в близките дни ще пристигнат в селището, за да се уверят, че всичко е готово за старта на предприятието. „Всичко вече е готово. Оборудвани са помещенията с машини. Двадесетина души почистват в сградата и в двора. Вървят и интервютата за наемане на работници. Идват чак от Сандански и Петрич хора, които искат да се трудят в нашето село”, заяви кметът на село Катунци – Иван Коричков.

Първоначално ще се наемат около 100-150 души, а на по-късен етап – до 1-2 години, в завода ще работят поне 300 души. В него ще се правят десетки артикули медицински консумативи. По-голямата част от продукцията ще се изнася в чужбина, но ще се зарежда и родният пазар.
Производственото помещение е на площ от 6 декара. Целият имот е 33,5 декара. Само за строителството тримата египетски съдружници са похарчили 2 милиона евро. Общият размер на инвестицията им е 6-7 милиона евро.

Вестник “ Топ Преса “

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Тази седмица във вестник “ Градът „

Публикувано

на

  • В ИНСТИТУТА НА ИВАН ГАДЖЕВ В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ЛЪСНА ИСТИНАТА: Георги
    Пирински бил агент на ЦРУ?
  • Областният съвет на ДПС събра на обща трапеза – Ифтар – жителите на гоцеделчевското село Лъжница
  • САМО ВЪВ ВЕСТНИК ГРАДЪТ! Непубликувани снимки на великия Кръстьо Сарафов!
  • Юношата на ФК „Неврокоп“ Д. Наумов: По цял ден съм на стадиона, направих най- правилния избор с „Лудогорец“
  • ВНИМАНИЕ! Опасна пешеходна пътека до Синята зона в Гоце Делчев!

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ