Eто ги уличените в организиране на нападението в Роженския манастир! Вижте!

Братята от с. Яворница използвали ударен отряд от ученици, за да търсят злато и пари! Полицията щурмува дома на сина на бивш следовател в Сандански

Преди 20 дни Бейнур и Неджет били екстрадирани от Гърция и бързо се оплели в мрежата на иманярите….

Братята Бейнур и Неджет Исим от петричкото село Яворница са уличени в подбудителство за извършване на престъпление, а именно нападение в Роженския манастир..

Според хората в селото, за да си осигурят алиби снощи те направили скандал в селското барче, налетели на бой на сервитьорка, за да привлекат внимание.. Малко по-късно изчезнали с джип, който в момента се издирва. Като ударна бригада са използвали три момчета ученици, разказват хората. Преди обед Бейнур бе арестувал, а незнайно как братът му се озовал в София и в момента пътува от столицата към селото.

Някои твърдят, че Нейджет, с прякор Бореца, не е замесен, други твърдят, че е тръгнал за София след нападението. Преди 20 дни се върнали от Кипър, където пак по данни на хората били екстадирани от там и имали забрана да се връщат, разбра Struma.com. Единият от братята карал Порше, а другият Фолксваген Туарег и демонстрирали завидно благосъстояние.

В Яворница отдавна се говори, че има много мощни иманяри и се предполага, че организирането на нападението е тяхно дело, а 18-годишните ученици са използвани за черната работа. Според някои в групата имало пети човек от Кърджали.

Трите момчета, които влезли при попа са без криминални прояви. Един дебнел отвън и се предполага, че това е Бейнур Докато село Яворница гъмжи от полиция, ченгетата влязоха в дирите на известен иманяр в Сандански. В момента се извършват претърсвания в дома на Стефан М., син на известен в миналото следовател от курортния град. Има ли връзка Стефан с братята.. Очаквайте подробности

П. Петрова

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене