Свържете се с нас

Политика

ТРУС В ГЕРБ ГЪРМЕН! ВОЛА РИЕ ПО ГЪРБА МУ ПАДА! ПИТАТ ВЕРХАД ИСЛЯМОВ ЗАЩО ПРЕДАДЕ ПАРТИЯТА?

Публикувано

на

Заради факта, че Минка Капитанова отказа да му бъде кукла на конци, да му прокарва назначенията, да изпълнява поръчки, общинския председател на партия ГЕРБ – Гърмен – Верхад Ислямов и малкото му верни хора, стартираха кампания срещу кметът на Гърмен – Минка Капитанова. В избрани медии, известни със своята политическа насоченост Ислямов, сина му и малкото му останали верни хора, провеждат „революция“ целяща да компрометира кметицата на Гърмен, чи видите ли се „продала“ на ДПС. Нещо повече – цели се да се компроматетира с „кауза“ в която самият Верхад Ислямов участваше. Участваше в схема в която беше депутатът Алиосман Имамов, който също е от ДПС, дори имаме информация че Ислямов не веднъж си е пил ракията и е ял и пил за негова сметка то ест за сметка на ДПС и хора на Имамов, който тогава воюваше с Башев.

ТЕ ПРЕДАДОХА ГЪРМЕН!!!

Нужно ли е да припомняме на факторът Ислямов, че влиятелна личнот от ГЕРБ Гърмен е автор на фразата „аз ще си гласувам на ГЕРБ но вие жители на Рибново – гласувайте за Минка..“, нужно ли е да припомняме на Верхад Ислямов, че той посочваше и лобираше за фирма на ДПС, която да асфалтира улици в Гърмен и общината, щото много му помагала на кампанията? Нужно ли е да припомняме на Ислямов, десетките статии които медийна група Топ Преса изписа, но тогава той услужливо ни плюеше и се правеше че не е опозиция? Нужно ли е да припомняме на Ислямов, фактът че неговият човек в Гърмен – скандалният екс председател на общински съвет Гърмен – Татанова от ГЕРБ беше уличена в топли връзки с Ахмед Башев – сакнадлния политик и от гузна съвест подаде оставка? Къде си тръгнал да чистиш с насран гъз, уважаеми господин Ислямов? Ти дали не си мислеше че ще си имаш „кмет в джоба“ и сега като ти излезе крива сметката, Капитанова като излезе принципен човек ти реши да я „уволниш“? Питаме, питаме а по темата се мълчи…

Питаме също така Ислямов ти ли предаде човекът, който най – ти помагаше – Асим Адемов, ти ли каза че „помаците не трябва да се давате на един турчин да вземе властта в партията“? Предаде Асим, Ралева, сега Капитанова… Предателството ти май ти е в кръвта и това вече е забелязано от твоите началници в София и скоро ще ти пеем „Жертва паднахте“. Кой е този лудия да прости провал, след провал…? Кой е този лудия да дава власт на човек, който в действията си е вреден дори и на себе си? Да, ние от Топ Преса най – ревностният критик на кметът на Гърмен ще кажем – БРАВО МИНКЕ! БРАВО ГОСПОЖО КАПИТАНОВА! Отървеш ли се от плъховете с реални 20 гласа след себе си, хората ще те уважават повече и ще те изберат пак. Давай власт на обикновените и можещите е не на политическите паразити, които не знаят какво означава абривиетурата на партията им но я ползват само за лични и кщористни интереси. Това е правия път. а КОЛКОТО ДО ФАКТА ЧЕ КАПТАНОВА БЕШЕ ПРИПОЗНАТА ОТ ДПС – според всички аналазитори и познавачи, това е напълно естенствен процес и Капитанова е била длъжна да го направи. Все пак тя беше избрана с огромна подкрепа избиратели на ДПС, които искаха промяната в мастнат авласт на община Гърмен.

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ

коментара

Политика

Тази седмица във вестник “ Топ Преса „

Публикувано

на

  • Асим Адемов: Няма религия, която да толерира подобни безумия като атентата в Страсбург!
  • Срам! ЮЗУ едвам изкласи топ новинарите на България!
  • Спецпрокуратурата с жесток удар по Румен Овчаров заради „Мини Бобов дол“
  • Шефът на „Социално подпомагане” –Благоевград, Александър Балев: Всеки, който има информация за бедстващ човек, трябва да потърси дирекция „Социално подпомагане“, Община Благоевград или Полицията
  • В Largo Mall – Благоевград, чисто изперкаха!
  • 62 години Данка Попева поправя обувките на цял Благоевград!

коментара

Продължете с четенето

Политика

Ексклузивно! Очаквайте утре в Топ Преса! Евродепутатът Асим Адемов директно от Страсбург: Няма религия, която да толерира и подтиква да се извършват подобни безумия.

Публикувано

на

„Потресен съм от този и подобни атентати. Извършителят е някакво същество, но не и човешко, защото явно е, че човешкото отдавна го е напуснало. Безкрайно съм възмутен, че подобни същества нанасят жестоки беди на хората и петнят името и на религията, която аз изповядвам, а именно исляма. но според мен подобни същества въобще не бива да се отъждествяват с която и да е религия.“ Това заявява в интервю пред нашия колега Веселин Стаменов, евродепутатът Асим Адемов, ексклузивно от мястото на атентата в Страсбург. Само във вестник Топ Преса! Броят не е за изпускане! Освен разказ от първо лице за ужаса на терора във Франция, Асим Адемов говори още за, това дали би поискал нов кредит на доверие от избирателите, за срещите си в голямата политика, за реализираните идеи и каузи… Няма такова интерю… Не го пропускайте! Утре само във вестник Топ Преса – югозападният таблоид.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

декември 2018
П В С Ч П С Н
« ное.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

ПОПУЛЯРНИ