Свържете се с нас

Политика

ТРУС В ГЕРБ ГЪРМЕН! ВОЛА РИЕ ПО ГЪРБА МУ ПАДА! ПИТАТ ВЕРХАД ИСЛЯМОВ ЗАЩО ПРЕДАДЕ ПАРТИЯТА?

Публикувано

на

Заради факта, че Минка Капитанова отказа да му бъде кукла на конци, да му прокарва назначенията, да изпълнява поръчки, общинския председател на партия ГЕРБ – Гърмен – Верхад Ислямов и малкото му верни хора, стартираха кампания срещу кметът на Гърмен – Минка Капитанова. В избрани медии, известни със своята политическа насоченост Ислямов, сина му и малкото му останали верни хора, провеждат „революция“ целяща да компрометира кметицата на Гърмен, чи видите ли се „продала“ на ДПС. Нещо повече – цели се да се компроматетира с „кауза“ в която самият Верхад Ислямов участваше. Участваше в схема в която беше депутатът Алиосман Имамов, който също е от ДПС, дори имаме информация че Ислямов не веднъж си е пил ракията и е ял и пил за негова сметка то ест за сметка на ДПС и хора на Имамов, който тогава воюваше с Башев.

ТЕ ПРЕДАДОХА ГЪРМЕН!!!

Нужно ли е да припомняме на факторът Ислямов, че влиятелна личнот от ГЕРБ Гърмен е автор на фразата „аз ще си гласувам на ГЕРБ но вие жители на Рибново – гласувайте за Минка..“, нужно ли е да припомняме на Верхад Ислямов, че той посочваше и лобираше за фирма на ДПС, която да асфалтира улици в Гърмен и общината, щото много му помагала на кампанията? Нужно ли е да припомняме на Ислямов, десетките статии които медийна група Топ Преса изписа, но тогава той услужливо ни плюеше и се правеше че не е опозиция? Нужно ли е да припомняме на Ислямов, фактът че неговият човек в Гърмен – скандалният екс председател на общински съвет Гърмен – Татанова от ГЕРБ беше уличена в топли връзки с Ахмед Башев – сакнадлния политик и от гузна съвест подаде оставка? Къде си тръгнал да чистиш с насран гъз, уважаеми господин Ислямов? Ти дали не си мислеше че ще си имаш „кмет в джоба“ и сега като ти излезе крива сметката, Капитанова като излезе принципен човек ти реши да я „уволниш“? Питаме, питаме а по темата се мълчи…

Питаме също така Ислямов ти ли предаде човекът, който най – ти помагаше – Асим Адемов, ти ли каза че „помаците не трябва да се давате на един турчин да вземе властта в партията“? Предаде Асим, Ралева, сега Капитанова… Предателството ти май ти е в кръвта и това вече е забелязано от твоите началници в София и скоро ще ти пеем „Жертва паднахте“. Кой е този лудия да прости провал, след провал…? Кой е този лудия да дава власт на човек, който в действията си е вреден дори и на себе си? Да, ние от Топ Преса най – ревностният критик на кметът на Гърмен ще кажем – БРАВО МИНКЕ! БРАВО ГОСПОЖО КАПИТАНОВА! Отървеш ли се от плъховете с реални 20 гласа след себе си, хората ще те уважават повече и ще те изберат пак. Давай власт на обикновените и можещите е не на политическите паразити, които не знаят какво означава абривиетурата на партията им но я ползват само за лични и кщористни интереси. Това е правия път. а КОЛКОТО ДО ФАКТА ЧЕ КАПТАНОВА БЕШЕ ПРИПОЗНАТА ОТ ДПС – според всички аналазитори и познавачи, това е напълно естенствен процес и Капитанова е била длъжна да го направи. Все пак тя беше избрана с огромна подкрепа избиратели на ДПС, които искаха промяната в мастнат авласт на община Гърмен.

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ

коментара

Политика

България официално призна Северна Македония за член на НАТО

Публикувано

на

Това стана факт, след като парламентът единодушно ратифицира протокола за присъединяването на югозападната ни съседка към Алианса.

140 народни избраници гласуваха „за“, но в пленарната зала нямаше нито един депутат от левицата.

Според външния министър Екатерина Захариева моментът на присъединяване на Северна Македония към НАТО е исторически за Алианса.

„България е последователен поддръжник на влизането на Македония в НАТО. България е приела ангажимент да работи за насърчаване на процеса по евроатлантическата интеграция на страните, както и за вътрешни реформи, за укрепване на региона“, припомни тя.

 Камелия Цветанова

dnes.bg

коментара

Продължете с четенето

Интервюта

Манипулативен филм изкара българските турци терористи, а палачите от ДС – спасители на България

Публикувано

на

Касим Дал зове да извинение за манипулацията на БТВ

Три гневни позиции срещу пропагандата, реабилитираща Възродителния процес след 35 години

Филмът по bТВ „Две версии“ – неразказани истории за Възродителния процес, излъчен в неделя предизвика бурна реакция в социалните мрежи. Демонстрирайки желание да представи и двете гледни точки, авторът и поръчителите на филма прокараха тежка пропагандна теза – оневиняваща архитектите и палачите от БКП и ДС и внушаваща, че насилствената смяна на имената едва ли не е била необходимост, за да не станем втори Кипър.

Реално Възродителният процес е едно от най-тежките злодейства на комунистическия режим, което и до днес продължава да тежи на България и да разделя обществото.  30 години няма наказани за престъплението, а делото е умишлено смачкано и оставено на „трупчета”, въпреки, че давностният му срок е изтекъл. Вместо справедливост за жертвите днес слушаме циничните обяснения на ченгета и комунисти, които си търсят алиби и чиста съвест за престъпленията.

Faktor.bg предлага три позиции за скандалния филм:

Екатерина Бончева, журналист, автор на първата книга за Възродителния процес, член на Комисията по досиетата:

 

„Скандален филм по bТВ “Репортерите – 2 част” за Възродителния процес!!!

Тезите накратко:

  1. Възродителният процес е провокиран и предизвикан от Турция – теза “достойна” да предизвика днес дипломатически скандал.

 

  1. Участието на ДС в него цели единствено да предотврати терористични актове. Ни дума за зверските насилия и убийства.

 

  1. Българският опит показал,че едно ислямизирано население никога не можело да бъде интегрирано.

Всичко това,тази груба пропаганда и фалшификация е защитавана 45 минути от активни служители на ДС.”

Касим Дали, политически затворник, лидер на НПСД:

„На 17.02.2019 г., близо 30 години след Майските събития, доживяхме в най-гледаното време в национален ефир да станем свидетели на нагъл апотеоз на „възродителите“, които не само не са понесоха наказание, а се чувстват горди от действията си…

 

Филмът представлява грубо изопачаване на историческата истина за асимилационната кампания срещу етническите турци, български граждани и помаците. Къде остана Законът за обявяване на комунистическия режим в България за престъпен, приет от Народното събрание на 26.04.2000 г.? Къде остана Декларацията, осъждаща опита за насилствена асимилация на българските мюсюлмани приета от Народното събрание на 11.01.2012 г.? Останаха в архива на Народното събрание, погребани под дебелия слой прах на забравата. Къде е историческата справедливост за над 1 милион насилствено преименувани и над 360 хил. депортирани? Защо във филма не са отразени разпределителните лагери, където хората чакат със седмици да ги изпратят към границата, лишени от храна и вода. Защо не са изнесени данни как Държавният съвет издава постановление, с което определя колко пари и имущество могат да носят „екскурзиантите“ със себе си? Имало изселническа психоза, ами след 1985 г. когато армията и МВР с танкове, БТР, и КПП сменяха насилствено имената, хората се чудеха каква ще е следващата стъпка. А що се отнася до твърденията за искане на автономия, те са реални само в главата на неколцина офицери от Държавна сигурност, които са превърнали в цел на своето съществуване да прикрият най-голямото престъпление на Комунистическия режим в България.

 

Нелегалните организации които създавахме,имаха за цел да спрат преименуването и да осигурят на етническите турци гаранции за нормален живот в собствената им държава. Ние никога не сме искали автономия, никога!

 

bТВ дължи извинение за тази гавра с чувствата на хората, които освен че не получиха справедливост и правосъдие в държавата си и не бяха обезщетени, са длъжни в най-гледаното време в неделя вечер да гледат самодоволните физиономии на бивши ДС велможи, които за разлика от репресираните, днес взимат тавана на пенсиите благодарение на това, че се пенсионираха като полковници, генерали, доценти, професори и т.н.

Молим СЕМ да се самосезира по случая, а аз няма да стъпя в bТВ, докато не получим извинение”.

Калин Манолов, журналист:

„Героите“-кадесари от рекламното филмче на bТВ, излъчено в неделя, пропуснаха една малка подробност: поне двама от тримата разстреляни за атентатите 1984-1987, са АГЕНТИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ!

 

Първият, Елин Демирев Маджаров с предишно турско име Емин Мехмедалиев Алиев, е продавач на сладолед в автогара “Запад“ в Бургас, бивш сервитьор от елитни бургаски заведения. Той поддържал връзки с хора от турското консулство в Бургас, пътувал често из Североизточна България, събирал и предавал сведения за лица, изповядващи исляма, които имали желание да се изселят от страната. Явно някъде сгафя в двойната си игра, и го изхвърлят от ДС.

 

Друг от терористите, Алцек Чакъров – моряк в “Океански риболов“, е действащ сътрудник на Държавна сигурност! Също двоен агент – работи и за турското разузнаване с

псевдоними Абдула, Дениз, Моряка.

 

Елин Маджаров, Алцек Чакъров и Сава Георгиев са разстреляни през септември 1988 в Софийския централен затвор. Братът на Елин, Севдалин, получава 6 години. Амнистиран е от Желю Желев в началото на 1990 г.

 

Има и пети съучастник – действащ офицер, който чрез второ лице предава взривни материали на терористите. Официалната версия за него е, че се хвърля през прозореца по време на разпит и умира на място пред сградата на Главното следствено управление.

 

И до днес на пръсти се броят хората, видели работните дела на агентите Елин и Алцек, както и оперативните дела на ДС – “Мерзавци“ и “Двуличник“ срещу членовете на терористичната група. Така и не бе изяснено кой е финансирал атентаторите и тайна ли са били за спецслужбите срещите на Алцек Чакъров с турския

разузнавач Кадир Сойлу от консулството в Бургас. Никой още не е отговорил и защо Алцек Чакъров е бил включен от ДС в „оперативно-издирвателните мероприятия“ срещу собствената му терористична група????

 

Но иначе кадесарите са герои и са предотвратили превръщането на България „във втори Кипър“…

Финалът на филма бе потресаващ: едно от ченгетата заяви, че се оказало, че „интеграцията на ислямизирано население е практически почти невъзможна“.

Ми да ги преименуваме пак, бе, другари-кадесари!”

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

февруари 2019
П В С Ч П С Н
« ян.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

ПОПУЛЯРНИ