Свържете се с нас

Разследване

Баба Захаринка: Легенди за скрито злато? За първи път чувам

Публикувано

на

Баба Захаринка, чийто баща е бил свещеник в Роженския манастир, сподели, че за първи път чува за легенди за скрито злато.

„Навремето копаха на входа на манастира, където е железната порта.

Там мислеха, че е заровено злато и пари на дядо Хаджия – бивш наставник на манастира. Нищо не беше открито. За друг случай не съм чула“, каза тя.

Според баба Захаринка ако в светата обител е имало скрито съкровище, то художници и реставратори ще са го взели отдавна.

„Ние като малки нижехме тютюн в манастира, в един долап открихме само една пушка“, допълни още бабата.

infomreja.bg

коментара

Крими

На вниманието на МВР и Прокуратурата : Измамник прибира големи суми от потребители на пелети в гоцеделчевско с фалшива обява

Публикувано

на

Десетки измамени потребители на пелети сигнализират  Топ Преса за извършена поредна измама на територията на общините Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово и Сатовча .

Вниманието на потребителите на пелети които бързат да усигурят топлото на семействата си  заради  чукащата на прага ни зима ,са   привлечени от обява публикувана в  сайта „Купувам и продавам в Гоце Делчев“според която Михаил Атанасов Стоянов продава изгодно, за 300 лева на тон дървесни пелети произведени в Сърбия.

В момента пазарът в региона изпитва глад за пелети  което автоматично насочва потокът  от купувачи към публикуваната обява и поръчките заваляват .

Измамникът се договарял , по банков път , за сигурност  желаещите да закупят пелети да му превеждат по 20 % от стойността на заявеното количество и така сметката на въпросният  Михаил Стоянов започнала да се пълни като никой  не получил  пелети в уговореният за доставка ден и час .

Днес в 15 часа в гоцеделчевското село Борово  е бил очакван да пристигне  обещаният от измамникът  тир с пелети, но и той не е пристигнал . Около уреченият час , превелият  сумата от 700 лева  клиент се обадил за да се информира към колко часа да очаква с хора за разтоварване на тира с пелетите, но веднага бил блокиран и от тогава ни вест ни кост от измамникът продавач на пелети .

Много са в последните дни измамените  хора от гоцеделчевският регион  заради  което ние от Топ Преса настояваме  отговорните институции МВР, Прокуратура и др.  да се самосезират своевременно  за да бъде установен  въпросният мошеник .

Предупреждаваме най- отговорно и жителите на региона да не се подвеждат по въпросната обява  за евтини пелети защото тя  е част от схема  за  измами  съобщават ужилени  които са категорични ,че подведените, нито пелети нито парите си  ще получат от измамникът който се представя като Михаил Атанасов Стоянов на чието име е банковата сметка която  поглъща парите на измамените хора .

коментара

Продължете с четенето

Разследване

Майка от Сандански с тревожен зов! Някой виждал ли е детето ми?! Изчезна 22-годишният Дейвид, търсят го в Испания…

Публикувано

на

Уплашена майка от Сандански обяви в социалните мрежи, че синът ѝ е изчезнал.. Дейвид на 22 години заминал за Испания и от началото на септември никой няма връзка с него. Ето какво написа Мира в мрежата и нейният зов за помощ.

Приятели,

синът ни Дейвид Георгиев е на 22 години.

От 06.09.18г. нямаме връзка с него.

Бил е в Толедо и след това в Мадрид.

Ако някой го е виждал или има информация, моля да се свържете с нас.

Вярваме, че заедно ще успеем!

С. Петров

struma.com

коментара

Продължете с четенето
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2018
П В С Ч П С Н
« сеп.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

ПОПУЛЯРНИ