СЕНЗАЦИЯ В TOPPRESA.COM : Скандален запис в редакцията! Бизнесмен от Г.Делчев плаши: Детето ти няма да се радва на баща!

Връщат ли се деведтесетте години на миналия век в България!? Какво се случва в град Гоце Делчев? Мутрите ли са закона в държава членка на европейския съюз! Скандален аудио запис постъпи в редакцията на информационна агенция www.toppresa.com, на който ясно че чува, как мъж плаши друг мъж с убийство и смърт. Репликата „детето ти няма да се радва на баща“ е многозначна и честно да си признаем, тя ни провокира да реагираме и да публикуваме аудиото едно към едно. 

На вниманието на институциите! Този път мислим че границата е премината! Имаме основание да заявим че заплашващият мъж на този аудио запис е скандално известният търговец и бизнесмен Илко Ламбрев от село Мосомище, разследван заради кражба на биткойн машини, издирван заради дългове и жертва на серия палежи и стрелба по колата му. От другата на страна на телефонната линия според нас е бизнесменът Крум Кондев, който пък от своя страна стана жертва на кражба на биткойн машини преди време, случая стана популярен в цяла България. От записа се разбира, че Ламберв обвинява Кондев в „палеж на вилата на баща му“, заплашва го коварно и нагло. Стресна ни репликата „детето ти няма да се радва на баща“. Независимо от неглежираното поведение на Кондев, ние от информационна агенция www.toppresa.com, настояваме за моменталната намеса на превоохранителните органи. В Град Гоце Делчев не веднъж сме се сблъсквали със случаи на насилие приключило фатално, случаите са много….Най – пресния е случая преди месеци с футболиста Марио Метушев, който закла свой приятел. При тогава вербална агресия и такива закани, Ламбрев според нас трябва да бъда задържан на мига и да бъде проверен за психично здраве. Нужно ли е нещо да се случи и тогава да се вземат марки. Потърсихме и двамата участници в записа според нас – отказаха коментар. Разследването ни обаче продължава. Очаквайте подробности.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене