Кметът на Сандански К. Котев: Нямам думи, за да опиша разочарованието си от решението на Ал. Манолев да се оттегли от поста Mинистър на транспорта!

Всеки, който го познава, знае, че той е доказан професионалист не само в България, но и в чужбина

Нямам думи, за да опиша разочарованието си от решението – Александър Манолев да се оттегли от поста Mинистър на транспорта! Не мога да повярвам, че един човек с толкова качества и ясен професионален път може да бъде очернен с една статия!

Всеки, който го познава, знае, че той е доказан професионалист не само в България, но и в чужбина. Човек с позиция, която отстоява. Не бива да допускаме личности като Александър Манолев – образовани и с неоспорими успехи, да бъдат компрометирани.

Твърдя, че ние в Сандански познаваме кой е Александър Манолев! Аз и още близо 7 хил. човека, които са гласували с преференция за него! Познаваме го ние, а не тези, които пишат по негов адрес и ровят несъществуващи скандали!

Разбирам, че правилата на голямата политика са такива и че тя е несправедлива. Но ме боли! Боли я и цялата организация на партията и всички, които познават какъв човек е Александър Манолев.

Аз и структурата на ГЕРБ – Сандански заставаме зад него, сподели кметът на курортния град Кирил Котев.

Припомняме, че Манолев оттегли кандидатурата си след разговор с премиера Борисов, мотивите му бяха, че не желае да поема министерството, тъй като още преди да започне някои се опитват да опорочават работата му. Манолев имаше предвид публикации, в които името му бе замесено в нечисти афери с лица, които той дори не познавал.

Петя Петрова

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене