Димитър Гамишев: Тръгвам си с гордо вдигната глава!

Потвърди се информацията ни от вчера вечерта. Топ Преса първа оповести новината че бизнесменът и общински съветник Борислав Пръков, кметът на БоровоГеорги НайденовАся Трендафилова, също и общинският съветник и директор на училището в с. Брезница Никола Джингаров събраха най-много номинации за лидер на партията на отчетно изборно събрание на ГЕРБ, което след дълго отлагане се проведе снощи, в личното присъствие на Цветан Цветанов и депутати. Странно защо някои местни медии, изрязаха името на Джингаров, която определено започва да създава горчив вкус на задкулисие.

Предложения за организационен секретар събраха общинския съветник Костадинка Богданова, колегата й от групата на ГЕРБ в ОбС Димитър Попов. 

За членове на партийното ръководство бяха номинирани 16 души. Номинациите предстои да бъдат одобрени от Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Пламенна беше речта на досегашният председател и екс народен представител Димитър Гамишев, който даде отчет за своето управление. „Тръгвам си с гордо вдигната глава. Не посрамих ГЕРБ като общински председател, предавам щафетата на следващия партиен лидер. Винаги ще бъда зад ГЕРб и ще помагам с какво мога…“ заяви Гамишев и спечели бурните овации на своите съпартийци.

Нека да обединим усилията си и да се подготвим за новите предизвикателства – европейските и местни избори през следващата година. Само когато сме сплотени и си поставяме ясни цели можем да ги изпълним. Структурата трябва де е единна и да се загърбят личностните противоречия, защото те само помагат на политическите ни опоненти, заяви от своя страна председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Никола Джингаров, Ася Трендафилова, кметът на Борово и бизнесменът Борислав Пръков ще се борят за лидер на ПП ГЕРБ – Гоце Делчев!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене