Свържете се с нас

Анализи и Коментари

Санданчанка купи сирене от 8 лв./кг с “бонус” червеи

Публикувано

на

Санданчанка купи 312 грама краве сирене с „бонус” бели червеи. Вчера около 10.00 ч. Мария Стоянова се отбила в магазина на уличката до кооперативния пазар, за да си купи хляб и сирене. Едва след като се прибрала у дома, видяла, че от буцата сирене излизат бели червеи.

„Видях ги, след като си сложих очилата у дома. В магазина само казах на магазинерката да ми отреже от сиренето, което е 8.00 лева за килограм. Ще го върна в магазина и повече няма да пазарувам от там.

Преди време купих хляб, пълен с миши изпражнения. Тогава собственикът на магазина ми каза, че ще уведоми фирмата доставчик и ще ми даде бонус 10 хляба, но не се възползвах.

Преди известно време купих от това сирене и ми хареса на вкус. Затова сега поисках от същото, но се оказа с червеи. Тровят ни с развалена храна в търговската мрежа. На кого да се оплача”, ядосваше се Мария Стоянова.

ЛИДИЯ МАНЕВА

struma.bg

коментара

Анализи и Коментари

Окръжна прокуратура и областното следствие Благоевград пред Топ Преса: Изборът на Иван Гешев ще бъде в полза на прокуратурата и обществото!

Публикувано

на

“ Уважаеми дами и господа,

Прокурорите и следователите от Окръжна прокуратура Благоевград, както  и прокурорите от районните прокуратури на съдебния район подкрепяме номинацията на Прокурорската колегия на ВСС и кандидатурата на г-н Иван Гешев за Главен прокурор на Р. България, защото смятаме, че изборът му ще бъде в полза на прокуратурата и обществото. „

Пр-р Георги Мадолев, Говорител на ОП-Благоевград.

коментара

Продължете с четенето

Анализи и Коментари

Млад и кадърен екип от Хаджидимово в подкрепа кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор!

Публикувано

на

„Уважаема медия Топ Преса,

ние сме млад екип на НПО „С надежда за утре“ от град Хаджидимово. Следейки инициативата Ви в подкрепа, кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор на Република България, РЕШИХМЕ ДА ВИ ИЗПРАТИМ И НАШЕТО СТАНОВИЩЕ относно цялата ситуация по избора на главен обвинител. Иван Гешев е човекът, който ще потвърди държавността. На нас младите които се развиваме, в района на град Хаджидимово, В България и не на последно място в областта на евро интеграцията, развитието на обществото, ни е жизнено важно да работим при уславия на държавна стабилност и законност. Иван Гешев е човекът в който вярваме че ще ги запази и ще работи за стабилна правова държава. Обществената подкрепа е нужна, защото сме свидетили, на нагли задгранични вмешателства от хора с корпоративни интереси към страната ти, съмнителни фондации и партии, които по един или друг начин манипулират хората и искат да подарят държавата ни на западните милиардери. Това не трябва да се допуска. Личности като Иван Гешев ,според нас са гарант че това няма да стане, видимо от фактът, кои са основните му опоненти. Нека Иван Гешев знае , че ние младите хора на България го подкрепяме и се гордеем с неговата кандидатура. От него очакваме, да оправдае това наше безрезерво доверие.

С уважение , екипът на НПО“С надежда за утре“ град Хаджидимово. “

Получихме становището на нашите колеги и приятели от НПО „С надежда за утре“ град Хаджидимово и го публикуваме без редакторска намеса! 

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2019
П В С Ч П С Н
« авг.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

ПОПУЛЯРНИ