Байрактарски срещу Карбовски

Филма на Топ Преса „СКРИБИНА – Тайни и мистерии от Крибул“ по-гледан от Карбовски „Втори План“ качен в официалният YouTube канал на bTV Media Group

Най-добрият, най-гледаният и харесван журналист, този който в национален ефир обиди Топ Преса само и само да угоди на Баба Юлия от село Крибул. Веднъж я показа, а по-късно измислиха историята с рекета и направи още две предавания за нея. Трябваше да има нещо интересно, нещо за което да се хванат и да бъде скандално. Иначе, как Карбовски да се оправдае пред началниците се, то предаванията му за Баба Юлия си бяха скрита реклама. Иначе как ще си обясните, че синът ѝ си купи супер якият и тунингован джип HUMMER за 50 бона? Няма да питам, кой е рекетьора сега…? Защото, както Карбовски каза, че не иска да бъде съден от нагли мизерници, които са искали пари от Баба Юлия, така и аз не искам да бъда съден от марионетка, готова на всичко за пари!

Е, какви са фактите: Предаването – Карбовски „Втори План“: Проект: Рекет (част 1) публикувано в официалният YouTube канал на bTV Media Group е гледано 94 989 пъти, браво! Ние също направихме филм „СКРИБИНА – Тайни и мистерии от Крибул“ в който ви показахме истинската лечителка от Крибул, 70-годишната баба Асибе Пъргалиева. Оказа се, че нашият филм е по-харесан от глупавите обвинения на Карбовски. „СКРИБИНА – Тайни и мистерии от Крибул“ има 97 657 преглеждания, което си е с 2668 пъти повече..

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене