Свържете се с нас

Uncategorized

Ето къде ползват терен похотливите неврокопчани! Нов „ебалник“ преди Добротино!

Публикувано

на

Пътят Гоце Делчев – Попови ливади, от години се радва на голяма натовареност в летните дни  по време на ваканцията, зимните дни през деня и вечерта след 21 часа, натовареността му идва от похотливи жители на града и региона, които ползват отбивките от пътя за сладострастни изживявания.

Преди верме най – актуален беше 18 – тия завой по пътя за Папаз чаир малко над сметището, докато сега местните социално слаби / нямат пари за хотел/, нерези ползват едната от отбивките преди село Добротино. Проверка на репортер на гоцеделчевския вестинк Градът, удостовери, че мястото посочено от наши информатори е осеяно с използвани презервативи, салфетки и всички остатъци от един сексуален акт. Вечерно време там наистина могат да бъдат забелязани автомобили със запотени стъкла, коментират местните. До колко това е нормално, преценявайте вие уважаеми читатели и зрители на информационна аганция www.toppresa.com, въпросът е обаче какво да се направи за да накара похотливите ебачи да почистват след себе си. Ние като медия имаме една идея, да ги посетим на място и да ги помолим най – учтиво да го направят, но се притесняваме че така ще разделим много семейства. За това решихме да ги приканим общо – уважаеми тъпкачи ползващи отбивките по пътя за Попови ливади – молим ви почиствайте след себе си. Вижте видеото и плачете! Не се извиняваме за грозния език, но как да коментираме това отвратително а- морално поведение? 

коментара

Uncategorized

15-минутен камбанен звън за Международния ден на мира в Симитли

Публикувано

на

Тази вечер, за 15 минути, камбани във всички европейски страни, ще бият в чест на културното наследство. Камбаните ще бият и във всички черкви на територията на община Симитли.

Днес, в Международния ден на мира, от 19.00 до 19:15 часа, камбаните на храмовете в община Симитли ще бият едновременно с тези в цяла Европа в рамките на инициативата на Федерална Република Германия, под надслов „Нека първият им звън изрече думата мир“.

В европейската култура камбанният звън обозначавал времето за работа, за почивка, за молитва. Камбаните възвестяват доброто и лошото, радостта и бедствието.

Нека звукът на камбаните ни припомни колко важен е мирът за всички нас!

Правото на мир и седемдесетата годишнина от приемането на Всеобщата декларация за правата на човека на ООН ще бъдат отбелязани с инициативи по цялото земно кълбо.

infomreja

коментара

Продължете с четенето

Uncategorized

ВИДЕО: Ремонт по никое време създава абсолютен дискомфорт на Е-79 преди Благоевград

Публикувано

на

В делничен ден най-натоварения час за работа, пътна агенция прави ремонти и създава тотален дискомфорт на шофьорите по пътя Симитли – Благоевград.

На участъка при картинк пистата, заради поставянето на нова маркировка, се създават километрични опашки.

Топ Преса призовава пътна агенция да помисли за комфорта на шофьорите и да извършва ремонтни дейности в ден и час с по-лек трафик/

коментара

Продължете с четенето
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2018
П В С Ч П С Н
« авг.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ПОПУЛЯРНИ