Проект на БСП „Визия за България“, представиха за първи път в Гоце Делчев и Благоевград

Проектът на НС на БСП „Визия за България“, започна представянето му за първи път в страната  пред членове и симпатизанти в Гоце Делчев и Благоевград. Срещата-разговор в Гоце Делчев бе организирана от ОбС на БСП и водена от председателят й Валери Сарандев. Трите теми заложени в диспута бяха: здравеопазване, сигурност и трудовата заетост. Трима ресорни депутати от БСП в 44-то Народното събрание взеха участие в срещата-разговор: проф. Георги Михайлов, член на комисията по здравеопазване, Иван Иванов, член на комисията по сигурност и Георги Гьоков, член на комисията по труда. Участие в срещата взе и депутатът на БСП от Гоце Делчев, Богдан Боцев. Като гост на срещата присъства и заместник-председателят на Националния съвет на БСП, Владимир Москов и кмет на Гоце Делчев.

Всеки от депутатите взе отношение по наболелите проблеми на страната предвидени в съответните теми на разговора а членове и симпатизанти на БСП и безпартийни граждани взеха неочаквано активно участие като задаваха въпроси и дава предложения на партията за решаване на диспутираните въпроси.

Професор Михайлов изрази възхищението си от дейността на общинската болница като отбеляза големите успехи на здравното заведение в областта на телемедицината и подчерта, че Гоце Делчев е пионер в тази област в България.

„Тук, в Гоце Делчев, за радост, престъпността е забележително ниска благодарение на местната власт“, каза депутатът Иван Иванов. Според направените проучвания на народният представител, Георги Гьоков, градът Гоце Делчев е спасен от голямата корупция в страната. А неврокопският народен представител Богдан Боцев изтъкна, че БСП цели промяна на системата а не просто да вземе властта.

На края на интересната среща-разговор продължила повече от два часа, на гостите от народното събрание бе предоставена честта да връчат членските карти на 15 новоприети членове на ОбС на БСП Гоце Делчев.

За всички, които проявяват интерес към срещата но не са имали възможност да присъстват, Топ Преса предлага подробен видео запис на събитието.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене