Ревнива жена напълно откачи, нагълта се с лекарства, искала да сплаши съпруга си

Ревнива дупничанка се нагълта с шепа витамини, за да сплаши съпруга си. В нощта на сряда срещу четвъртък е подаден сигнал на тел. 112, че 36-г. жена от Дупница е изпила шепа лекарства и се чувства зле. Веднага линейка на Спешен център потеглила към подадения адрес. Заварили жената в безпомощно състояние, цялата обляна в пот, не можела да се държи на краката си. Пред медиците тя заявила, че е изпила една шепа хапчета невробекс.

Младата жена е транспортирана до Спешен център, където са предприети манипулации по прочистване на стомаха й и е включена на системи. След като е стабилизирана, жената си е тръгнала сама.

Оказало се, че изпила хапчетата, афектирана, че съпругът й, който е таксиметров шофьор, се прибирал много късно и тя заподозряла, че може да й изневерява.

Репортер на “Струма” се свърза по телефона с уважавания психиатър в Дупница д-р Александър Паризов и го попита докъде може да стигне в поведението си ревнив човек. Ето отговора на специалиста:

“Ревнивият човек е способен да убие или да се самоубие – в зависимост на какво ниво е ревността му. Ревността минава през няколко етапа и се стига до психосоматични състояния на индивида. Той е завладян от мисълта, че му изневеряват, и стига дотам, че излиза извън реалността. Ревността не означава силна обич, тя е психично състояние”, заключи д-р Ал. Паризов.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене