Свържете се с нас

Разследване

Скандал с продължение! След побоя в детската градина в Г.Делчев луд зет плаши жена си: Имам приятели полицаи, ще платя на мутри и ще ви довърша!!!

Публикувано

на

Миналата седмица във вестинк Градът, излезе скандален журналистически материал свързан с грозен скандал, който пре­расна в ръкопашен бой, и потресе персонала на ОДЗ „Детелина“ в Гоце Делчев и минувачите по улицата. Баща на 5-годишно моми­ченце заедно с приятелката си се нахвърлил върху баба­та и лелята на малката Сел­вие заради това, че двете жени не позволили детето да бъде изведено от детското заведение без знанието на майка му.  За евентуалните опити на Саид Ибрахим от гърменското село Долно Дряново да взе­ме момиченцето от детската градина е била предупредена ден преди това директорката Крантева, съобщиха близки­те на детето.„Случайно отидохме с голя­мата ми дъщеря в детската градина, за да занесем един документ за нейното дете, на което му предстои да бъде преместено в друга група“, разказа за нелепия инцидент бабата – Невсе Зърбашева. „В коридора буквално се сблъскахме с бившия съпруг на малката ми дъщеря, чието дете е в същата детска гради­на. Дъщеря ми и Саид Ибрахим се разделиха преди година и по­ловина. Те живяха без брак и той напусна дъщеря ми заради друга, с която замина на работа в Англия. Двамата днес отишли да искат от ди­ректорката на детската гра­дина да им даде внучката ми Селвие да я изведат, на кое­то аз и голямата ми дъщеря се възпротивихме, тъй като майката беше на работа и не бе уведомена.

Само няколко часа след като новината беше качена в интернет, репресираното семейство на майката дойде в офиса на Топ Преса и поиска буквално – закрила. След случая, и „обнародването“ му в местните медии, сайта ИНФОМРЕЖА, вестник „Градът“ и информационна агенция www.toppresa.com, скандално известният зет Саид започнал системно да тормози всички. За случая е уведомена  ипрокуратурата и полицията, още повече, че зетят плашил бившето си семейство с факта, че „познавал полицаи“, плашел също така че имал „мутри“, които работят за него и че ще ги довърши. Семейството живее в страх и ужас. Една майка и едно дете, са подложени на истинси тормоз и репресия… Айше Зъбрашева както се казва майката, заяви че е потърсила лекарска помощ защото не може да спи по цели нощи, живее под паника и страх. Нужно ли е да това да се допуска и един мъж да се държи сякаш е над закона. Кой крив и кой прав решава съда а не „приятелите“ на Саид. Топ Преса се заема със случая и ще го нищи до край. Очаквайте подробности….

ЦЕЛИЯТ СКАНДАЛ ПРИПОМНЯМЕ ТУК : 

Бой в детска градина в Гоце Делчев

коментара

Разследване

НАП удари секирата на бизнес дама усвоила 20 000 лева за старт на малък бизнес в Гоце Делчев!

Публикувано

на

Бизнес дамата от град Гоце Делчев Петя Дерменджиева, чрез фирмата си ЕТ“ПЕТЯ ДЕРМЕНДЖИЕВА – ПЕТЯ, беше санкционарина от НАП за изръшване на незакони действия в бизнеса си.

Проучване на наш репортер установи, че въпросният търговец от град Гоце Делчев, по документи е съдържател на магазин за продажба на шоколадови, захарни изделия и напитки, а търговския обект е отворен след като е спечелила проект с номер ESF-1203-08-01013 по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, на стойност 20 000 лева. Видимо обаче не можела да се справи с проекта, бизнесът на Демренджиева закъсал или поне, резултатите от него не оправдали очакванията и и тя започнала с нерегламентирани дейности в счетоводството и управлевието на бизнеса си. Разбира се била уловена от НАП и след напревените и проверки и ревизии била санкционирана. За да се спаси от очакваното затъване, управителката на фирмата Петя Дерменджиева, сега обжалва направения и акт пред Районен съд – Гоце Делчев с дело АН 530/2018. Според експертият екип на НАП – Благоевград, санкциите над търговеца са напълно по правителата и те нямат притеснения. Следим случая и след преценка на съда ще ви информираме за резултата от въпросното дело.

коментара

Продължете с четенето

Новини

Осъдиха търговец на цигари за 56 196,23 лева, пренесъл ги през „Златарево“

Публикувано

на

Окръжната прокуратура в Благоевград е постигнала споразумение със защитата на подсъдимия З.Й., обвинен за извършено от него престъпление против митническия режим.

Той се е признал за виновен за това, че около 22:35 ч. на 26.10.2018 г., на ГКПП „Златарево“, пренесъл с превозно средство акцизни стоки за търговска цел в големи размери. Подсъдимият действал в съучастие с помагач – М.С., собственик на автомобила.

Без знанието и разрешението на митниците, през границата на страната от Македония в България, били пренесени 8551 кутии цигари различни търговски марки с чужд бандерол, както и такива с надпис „Duty free“. Общата им стойност е 56 196,23 лева.

Съдът е определил на З.Й. да бъде наложено наказание от две години и шест месеца „Лишаване от свобода“ с четиригодишен изпитателен срок.

Определението на съда има характера на влязла в сила присъда.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2018
П В С Ч П С Н
« окт.    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

ПОПУЛЯРНИ