Без категория

Модернизират кръговото в Гоце Делчев с пари на Ротари клуб и Общината

Обновяване и ремонт на пространството около кръговото кръстовище в Гоце Делчев започна преди няколко дни по инициатива на Ротари клуб – Гоце Делчев и с подкрепата на общинската администрация, съобщи председателят на клуба Лили Боргато.

Тя уточни, че ремонтните дейности по подмяната на осветлението на най-важното кръстовище в града, което е врата към четирите общини в Неврокопско и южната ни съседка Гърция, монтирането на напоителна система, озеленяването, зацветяването и поставянето на светеща реклама на град Гоце Делчев, се извършва с парите, събрани от коледния благотворителен бал на ротарианците, какъвто се организира от години.

Традиционно средствата се влагат за значими за гражданството и гостите на града придобивки. Тази година на благотворителния бал Ротари клуб – Гоце Делчев събра 12 000 лева. С немалък дял в инициативата им се включва и общинската администрация, както и местни бизнесмени.

Обновяването на кръговото кръстовище се очаква да приключи през юни, когато ще бъде официално открито, каза още Лили Боргато.

infomreja.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене