ПОЗОР ЗА СИСТЕМАТА! Това дете гние в земята а виновния за смъртта му си е у дома!!!! СРАМ!

https://www.facebook.com/vox64/videos/1117207775093247/

Десетки жители на #Сандански организираха протестно шествие, което започна от сградата на съда, 40 дни след смъртта на Марти. Те настояват за строга и справедлива присъда за шофьора, който прегази момчето. Местните оставиха цветя и венци на лобното място на прегазеното дете. Мирното шествие затвори улиците на Сандански снощи вечер. Шествието е в памет на 6-годишния Марти, който почина преди 40 дни, след като беше ударен от 73-годишен шофьор. Мотото на акцията е „За безопасност на улицата“.

На 25 юли Марти и майка му отиват до магазина, но 6-годишното дете е впечатлено от багер, който копае на улицата пред дома му. Внезапно автомобил, управляван от 73-годишен шофьор, помита детето.

Следва тежка седмица за семейството на Марти. Детето е откарано по спешност в софийска болница, където след дни почива, а местни журналисти, обявиха смертта му дни по рано водени от манията за сензаци. Странно е и друго, за местния сайта Сандански1, който се води „фактор“ в района на града, този протест някак си „удобно“ не съществува….

40 дни след смъртта на 6-годишното дете 73- годишният шоьор е вкъщи под парична гаранция. Шествието, събрало близките на загиналото дете, затвори главните улици в Сандански. Топ Преса се присъединява към исканията на протестиращите и с всички свои сили и действия ще се бори винавните за случилото се да си понесат последствията.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене