Срамна работа! Гинеколог от Благоевград краде кукли от магазините

Мъж, представящ се за гинеколог граби от магазини в Благоевград, скандалът гръмна вчера, след като стана ясно, че въпросният „лекар“ от месеци обикаля централна градска част и се представя за талантлив гинеколог, работещ в лечебно заведение в областния център, научи Struma.com. Сензационната история се разплете, след като вчера вечерта, мъж влязъл в популярен магазин за домашни потреби и подаръци в центъра на града. Харесал си детска пластмасова корона и кукла. Общата стойност на покупките била 4.50лв. В последствие, след обикаляне в кръг на магазина, господинът оставил короната, но мушнал куклата в раницата си. Камерите на магазина заснели всеки детайл от кражбата.

Служител на обекта забелязал веднага кражбата и видел, че господинът е отишъл в съседния магазин за парфюми и уговарял продавач-консултанта там да му махне етикета. Служителка от първия магазин веднага го хванала и го принудила да заплати открадната стока: 3.50лв.

Помислих, че стоката е платена, обърках се. Съжалявам – казал господинът.

Според служители на улицата, мъжът често обикалял града и се представял за лекар. Носел слушалки и разказвал велики истории, как работи за частната болница. Според достоверни източници, мъжът наистина кандидатствал за работа в лечебното заведение, и то за длъжност: гинеколог., твърдейки, че е дипломиран лекар. Отказана му е назначение, но въпреки това 6 месеца по-късно все още се нарича лекар и разказва истории как е бил назначен в частното лечебно заведение и, че упражнява професията си.

Според някои от служителите в търговските обекти на улицата, мъжът бил родом от Кюстендил, като там бил печално известен с поредица от дребни кражби. Явно апашът се е преместил в Благоевград, като освен обири, вече взима и чужда самоличност. Все още не е ясно дали полицията ще вземе мерки, както дали от болница ще го съдят за злоупотреба с името на лечебното заведение.

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене