(ВИДЕО) Изразителна победа с 4:1 на ФК Банско в събота срещу отбора на „Ботев“ – Ихтиман

Със забележима промяна в играта, за радост на ръководството и феновете, футболистите на ФК Банско се представят в настоящия кръг от първенството на трета футболна лига. След впечатляващите поредни домакински победи, в събота, (8 септември), „козлите“ постигнаха изразителната победа срещу гостуващият „Ботев“ от Ихтиман.

„Особено през второто полувреме на мача срещу отборът на Ихтиман, нашите момчета играха мач на ниво от „Б“ група, каза техническия директор на ФК Банско, Крикор Румян

„За пореден път успяхме да обърнем мача въпреки, че противникът от Ихтиман ни поведе след наша грешка но момчетата ни показаха характер и постигнахме изразителната победа с 4:1“, с гордост заяви наставникът на ФК Банско, Димитър Крушовски. В интервюто след мача, Крушовски отговори и на въпроса за решението на Банско да съживи кариерата на смятаният съвсвм до скоро талант номер 1 на ЦСКА, неврокопчанинът Павел Головодов, който вече е включен в отбора на Банско. Младият футболист който преживя голяма лична драма за последно в Кипър, подновява спортната си кариера в третодивизионния Банско. Всичко, което казаха Крикор Румян и Димитър Крушовски за мача с Ихтиман, за подновената кариера на Головодов, чужденците които очакват в най-скоро време да бъдат включени в отбора както и най-интересните моменти от мача, вижте и чуйте в интервюто което дадоха специално за Топ Преса.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене