Ужасяващо! 3-г. дете от Пиринско пострада, след кат кон му отхапа пениса

3-г. дете от Сандански пострада, след като кон му захапал пениса. Малчуганът сутринта в събота излязъл да играе на двора, където бил бащата, докато майката домакинствала в къщата. Най-вероятно малкият Давид е подразнил с нещо коня, който го захапал за пениса. Детето започнало да пищи от болка, закарано е в болницата, където веднага са предприети мерки. Незабавно раната е обработена, след което малчуганът е транспортиран за „Пирогов”.

Това не е първият случай с ухапано от кон дете в Сандански. Преди около 3 месеца 8-годишно момченце бе настанено в болница, след като бе ухапано по шията от кон, който преди това изритал в гърдите детето. Конят също бил на семейството, което има ферма в санданско село. Детето си играело край един от конете, който в този момент се хранел. Внезапно животното изритало детето и го захапало за шията. Родителите откарали сина си в Спешна помощ – Сандански. Момченцето е прегледано и пренасочено към приемен блок, където веднага е свикани екип специалисти. Направени са скенер и изследвания.

За късмет конят бил с пълна уста, когато захапал детето, и не е успял да му прекъсне артерия. Тогава след преглед в Спешна помощ – Сандански бе свикан екип специалисти, назначени бяха скенер и други изследвания, а малкият Сашко бе настанен под наблюдение в хирургично отделение на МБАЛ „Югозападна болница” в Сандански.Струма

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене